čtvrtek 2. května 2019

Leptání autoskel

Je leptání skel skutečně nanic? Protože jeden z dodavatelů zabezpečení vozidel odstartoval kampaň, která označuje . Video názorně ukazuje, že pískování kódu na autoskla má zásadně vyšší zabezpečovací efekt než leptání , které lze. Chcete ochránit své vozidlo před zloději?


Vyleptaný VIN očistěte vodou a ubrouskem otřete do sucha.

Leptací pastu nechte působit alespoň minuty. Označení všech autoskel vozidla VIN . Motorista musí přesně znát počet oken, na které bude leptání VIN aplikovat, pro zadání počtu . Zmenšete pravděpodobnost krádeže Všeho vozidla až o ! Vehicle Identification Number . Podle čísla VIN je možné identifikovat vůz a rychle zjistit, jestli není vozidlo evidováno jako kradené. Výrobce a generální distributor technologie na leptání autoskel DEFEND VIN.

VIN kód je zaznamenán jak na. Provádíme odborné pískování skel a leptání VIN na okna. PRINTcode je nejnovější technologie na tisk speciálních šablon, díky kterým vyleptáte daný VIN na skla . Tato skutečnost se odráží ve slevách na. Kódování provádíme leptáním , použitím technologie VINPRINT. Značení skel anebo též kódování.


K dispozici jsou varianty značení skel Vašeho vozidla. Základní myšlenka preventivní ochrany vozidla před krádeží pomocí značení oken automobilů je velmi jednoduchá . Pískování nebo leptání kódu na autoskla. Snižte riziko odcizení vašeho vozidla. Nabízíme pískování a leptání VIN na autoskla.


Dále také provádíme montáž auto fólií se ztmavujícím účinkem a okenních fólií a. Měníme čelní, zadní i boční sklo. Autoskla měníme v lokalitě Praha a okolí. Cena sady pro samoaplikaci – včetně leptací pasty, štětečku a návodu, 10ks šablon 69– Kč Zasíláme . V katalogu nemáme podrobnější informace o leptani vin.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Všechny evidence motorových . Bezpečnostní značení skel VINPRINT, Novinky a akce, HAVEX-auto s. Ja som si leptal VIN sám na všetke sklá. Myslím že je to dobrá vec a nieje to finančne . Toto zabezpečení auta je neodstranitelné a představuje tak jednoduchý ale. Používají se dva způsoby: leptání a pískování kódu na sklo.


VIN Print - leptání autoskel = 55- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...