pondělí 27. května 2019

Lambda sonda opel corsa c 1 0

Anténa Žralok - inzerce, prodám. Děkuji černá, stříbrná, bílá, . Pomáhej pánbůh pánové nezajíždí mi anténa nevíte co je potřeba vyměnit? Včera jsem si koupil prvního žraloka a tohle je první věc co.


Univerzální autoanténa žralok - 6cm.

Strešná anténa FM do zadnej časti strechy so zosilovačom. Jednoduche pripojenie k starej antene. Nie je potrebne demontovat celu staru antenu.


Zobrazit výrobek Napište . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Střešní anténa automobilu FIN - žralok - chromovaná - Compass.

ANTÉNA ŽRALOK SHARK VW GOLF PASSAT AUDI SKODA SEAT zánovní za bezkonkurenční cenu se zárukou dnů na vyzkoušení. Italská firma Calearo se zabývá vývojem a výrobou antén. Antenna , carantenna, carroof. Ahoj, sháním náhradu střešní antény za originální dlouhý prut na Ford Kuga, ale asi to bude univerzální anténa i na ostatních novějších Fordech.


FM anténa Žralok - čierna. FM rádiová anténa v tvare žraločej plutvy - čierna. Máte otázku ohľadom tohto produktu?


Poznámky: originál anténa na BMW aj k navigacii . Predaj náhradných automobilových dielov. Neváhajte sa na nás obrátiť. D podznačky, autokozmetika, truck, moto. Náhradný diel - BMW anténa - žralok. Vaša správa bola úspešne odoslaná.


Lokalita: Diakovce Inzerát č. Výrobca: DUALEX Katalógové.

Vyvŕtajte na mieste aplikácie dierku Ø mm a priskrutkujte anténu priloženou skrutkou. Prodám dekoraci na anténu ve stylu SHARK. Nizkosumova aktivni VKV pasivni AM antena zralok na strechu auta najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


O Fnová originál škoda. Dobrý deň, zaujímam sa o BMW anténa - žralok. Montážny otvor: priemer - mm . Originál anténa na BMW aj k navigacii.


Pro příjem signálu FM se však příliš nehodí. Lze ji například nalepit na čelní sklo. Produkt, Hliníková anténa Eufab, žraločí tvar, chrom.


Autoanténa Eufab, tvar žraločí ploutve, černá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...