pátek 17. května 2019

Plachta na čelní sklo

Ochranné plachty na čelní sklo. ALU clona na čelní sklo auta proti námraze a slunci Sun-Ice (1x cm). Zimní ochranná plachta na . Chrání jak čelní sklo , tak boční okna, vnější zrcátka a zámky dveří před mrazem, sněhem nebo slunečním zářením.


Clona na přední okno s vrstvou hliníku.

V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě brání. V zimě zabrání vzniku námrazy čelního skla stojícího automobilu. Fólie proti námraze 150xcm . V Česku teď hlavně mrzne, sníh přijde později. Plachta na překrytí čelního skla.


Minusové teploty znamenají také přimrzlé dveře. Je vyrobena z voděodolného materiálu, který .

OBI Prémiová ochranná plachta na automobil XL. Sluneční clona na čelní sklo automobilu. Clony na čelní sklo, VAŠE AUTODOPLŇKY. Tato praktická plachta na čelní sklo auta potěší každého řidiče.


Strany plachty jsou vybaveny magnety, takže plachta dobře drží. Praktický kryt chránící čelní sklo zaparkovaného auta od usazování námrazy a ledu. ALU plachta na přední sklo auta proti námraze a slunci.


Pokud se chcete ranní pětiminutovce se škrabkou v ruce vyhnout, můžete dát na přední sklo pod stěrače přes noc plachtu , fólii nebo i kus látky. Dobrý den, objednala jsem si u Vás plachtu na čelní sklo s postranními magnety na uchycení, která měla dle nabídky být černá a stříbrná z druhé . Magnetická plachta na čelní sklo auta a poštovné ZDARMA! Aktuální nabídka od PoštovnéZDARMA. MAMMOOTH Protimrznoucí pokrývka na čelní sklo - malá. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA.


Zímní clona čelního skla Winter M. Chrání přední sklo zaparkovaného vozu před sněhem a námrazou.

Lehká a rychlá montáž přichycením do předních dveří. Internetový obchod Spotel. Každý výrobek můžete do dní poté, co Vám byl doručen, bez udání důvodu vrátit.


Po použití lze clonu snadno složit a uskladnit. Popis: nová, šedá, osobně nebo předem na účet. Nylonové plachty a garáže samozřejmě chrání auto i od slunce.


Nejlevnějším řešením ochrany proti slunci je hliníková fólie přes čelní sklo. My se postaráme o doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...