pátek 10. května 2019

Komárov

Chcete mít své auto zas jako nové? Pořiďte si kvalitní leštěnky , lešticí pasty, sadu na renovaci laku či přípravky na detailing. Chraňte karoserii před poškrábáním!


Leštenka na auto je správnou voľbou pri starostlivosti o lak vášho vozidla. Pomáha udržiavať lesk, odstraňovať nečistoty a zašlé vrstvy.

Ideální pro přípravu laku na . Nazdar, s příchodem léta a nového auta začínám špekulovat o vosku na karoserii : vyzkoušel jseTurtle wax na tmavé laky - člověk je z toho špinavý jako . Leštěnka pro všechny druhy metalických laků. Obsahuje kvalitní přírodní vosky - např. Chrání optimálně dlouhou dobu před . Jaký mi doporučíte Clay po umytí autošamponém a jakou leštěnku. BB Carnauba wax - vosk na auto 2ml.


Tento koncentrovaný hi-tech auto vosk chrání povrch vašeho vozu.

Lak je velmi důležitou a křehkou součástí auta. Právě proto jej chceme zviditelnit a zároveň chránit. Takovou službu neudělá jen fólie, ale i . Celkem produktů, které můžete objednat z pohodlí domova. Nevíte si rady s výběrem?


Neváhejte nás kontaktovat. Jedna z nejefektivnějších leštěnek na trhu s příměsí carnaubského vosku. Ochrana laku - leštěnky , vosky, tvrdé vosky, skleněný a keramický vosk - autokosmetika SONAX Dlouhodobá sklokeramická . Autoleštěnky obsahující . Pro péči o auto tedy používejte výhradně kvalitní a ověřené přípravky k tomu.


Revitalizační leštěnka s přísadami pro leštění laku. Obnovuje původní barvu a lesk laku. Produkt vyplňuje drobné škrábance, současně zabezpečuje dlouhotrvající ochranu a lesk.


Proč je příprava laku auta pro voskování jedna z nejdůležitějších částí. Správně zvolená kosmetika může výrazně přispět . Rychlý a nadočekávání kvalitní Nano vosk V jednom kroku umyjete, naleštíte a navoskujete celé auto a to bez vody Můžete mýt kdekoli, špína.

Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Signální slovo: NEBEZPEČÍ. Standardní věty o nebezpečnosti: Způsobuje vážné poškození očí.


Pokyny pro bezpečné zacházení: . Lešticí vosk je vysoce účinný prostředek k ošetřování laku karoserie vozu. Je odolný vůči počasí i působení šamponu. Konzervuje a propůjčuje laku karoserie. Astonish leštěnka na auto pumpa 750ml.


Sprej na jednoduché nanášení pro dokonalý lesk Vašeho laku. Výrobek má nejvyšší účinnost po předchozím omytí . Speciální leštěnka na okna a chromové části. Před použitím leštěnku protřepejte.


Nanášejte aplikační houbičkou postupně na celou karoserii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...