čtvrtek 30. května 2019

Startovací sprej

Startovací spreje jsou založené na bázi etheru a používané ke spuštění. Všechny informace o produktu Liqui Moly STARTOVACÍ ÉTEROVÝ SPREJ 2ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Liqui Moly . Jedná se odmašťovač brz který se používá také jako startovací sprej. Doporučujeme především pro dvoutaktní motory, u kterých se v karburátoru.


Tento startovací sprej obsahuje lehké . Sprej chráni ako motor tak aj batériu.

Moje Auto Moto Start startovací sprej 400ml. Pomocný startovací sprej pro všechny běžné benzinové a naftové motory. Vhodný i pro motory s katalyzátorem. KSAMOSTART 4ml - startovací tekutina ve spreji zaručuje účinný start při každém počasí až do -54°C - SLEVOVAR. V kartonu: KS Na paletě: 9KS.


Dodržujte prosím požadavky . Oblasti použití Pro zajištění bezproblémových studených startů benzínových i naftových motorů Hlavní uživatelé autoservisy opravny nákladních automobilů . WYNN´S STARTING FLUID - STARTOVACÍ SPREJ.

POPIS: Wynn´s STARTING FLUID ulehčuje startování benzínových a naftových motorů při nízkých teplotách. Akční set - druhý sprej je zdarma! Je vhodný pro benzinové motory, dieselové motory, motocykly, sekačky . Ideální pomocník při problémech startování vozu v nepříznivých podmínkách (zima, mráz, vlhko) vlivem slabého akumulátoru.


Veškeré technické údaje a doporučení v této brožuře nejsou zaručenými vlastnostmi. Jsou založeny na výsledcích našich výzkumů a zkušeností. NIGRIN STARTHILFE-SPRAY 2ml - startovací sprej. Morris MDPenetrating Fluid - multifunkční servisní a startovací sprej - 4ml.


Snadnější studený start pro všechny dieslové a benzínové motory, chrání baterii a motor, nabízí jistotu studeného startu i při nízkých teplotách. Použití: Nastříkejte přímo do karburátoru nebo sacího hrdla vzduchového filtru a . Přípravek pro usnadnění startování dvou i čtyřtaktních spalovacích motorů s funkčním zapalováním, ve vlhku a při nízkých . Další produkty v kategorii. Prostředek k zajíštění spolehlivého startování za všech podmínek - při vlhku, slabém akumulátoru, hlubokém mrazu,. Sheron startovací sprej 300ML.


Thêm vào danh sách yêu thích! Ulehčuje startování benzínových a naftových motorů při nízkých teplotách, umožňuje okamžitý start motoru a chrání baterii před vybíjením. Nový náhradní díl se zárukou. Pak nám jej můžete do 14ti dnů .

Odešly někomu přitom svíčky? SHERON Start spray – štartovací sprej zabezpečí spoľahlivé štartovanie za studena, v chlade a vlhku, pri mokrých zapaľovacích sviečkach a slabom . Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Super Start Spray uľahčuje štartovanie benzínových a naftových motorov a chráni tak motor a batériu automobilu.


Zajistí spolehlivé startování za studena, v chladu a vlhku, při mokrých zapalovacích svíčkách a slabém akumulátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...