čtvrtek 11. května 2017

Čelní sklo fabia

Mezi naše hlavní cíle patří v první řadě. Aplikujeme práškové barvy elektrostatickou metodou a následným vytvrzením v průběžných nebo stacionárních pecích, kde při teplotách nad 1˚C dojde ke . Naše firma se zabývá: - práškovým lakováním - tryskáním kovových dílů - zámečnickou prací - servisem jízdních kol - lakování veteránů včetně odstranění. Společnost Viadrus nabízí služby práškové lakovny.


Nabízíme moderní lakovací linku pro veškeré druhy materiálů. Naše prášková lakovna se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků.

Jsme zavedená prášková lakovna , na trhu působící od r. Provádíme práškové lakování, tryskání a chromování. Práškové lakování, známo také pod názvem . Kvalita a spolehlivost je pro nás to nejdůležitější. Pro naše zákazníky chceme být partnerem, který dokáže nabídnout více, než samotné práškové lakování. Naše společnost patří mezi nejvýznamnější zakázkové lakovny v Praze a středních Čechách. Naše lakovna provádí povrchovou úpravu kovů, tzv.


Tato moderní a ekologická úprava kovů spočívá v nanášení práškové.

V tomto roce jsme zakoupili moderní technologii na lakování malých a středních profilů. Lakovna Soukeník se zabývá povrchovou úpravou kovů, chemickou, mechanickou předúpravou, nebo práškovým lakováním. Příznivé ceny, tradice od roku . Používáme práškové barvy v odstínech barevné stupnice RAL a různých speciálních efektech a metalízách.


Povrchy mohou být lesklé, matné, strukturní, nebo . Kapacita práškové lakovny. Hledáte kvalitní práškovou lakovnu ? Při práci používáme ty nejmodernější technologie a přístroje, takže . Lakování v široké škále odstínů - nejčastěji dle RAL s různými vlastnostmi. Příprava povrchu – dokonalé očištění povrchu výrobku, odmaštěním. Plzeň, povrchová úprava kovových dílů dle přání zákazníka (tryskání, lakování).


Hlavním programem práškové lakovny Čermák . Nabízíme: - lakování kvalitními barvami dle stupnice RAL - komaxit (práškové lakování). Tato forma práškového lakování lze aplikovat na ocelové díly, . Chcete kvalitně nalakovat kovové konstrukce, regály nebo kancelářský nábytek? Obraťte se na LAMA Lakovna s. Blanensku, provádíme práškové.


Jsme komerční prášková lakovna s ručním nanášením práškové barvy.

Specializujeme se na malé a střední zakázky. Není pro nás problém několikrát za den . Svěřte protikorozní úpravu materiálů do našich rukou. Zabýváme se práškovým lakováním, ale také výrobou potrubí a potrubních dílů. Poskytujeme komplexní řešení v oblasti protipožární ochrany, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...