pondělí 29. května 2017

Sada na opravu pneumatik slime

S kompresorem (12V) včetně el. Pokud je těsnící hmota používána na opravu pneumatiky, zatočte pneumatikou, aby se hmota dostala až k defektu. Dnešní znění vyhlášky již nenařizuje vozit ve vozidle rezervní pneumatiku. Již není nutné čekat na odtah, nebo spoléhat na nebezpečné.


Tato sada je vhodná jak . Sady na opravu pneumatik.

Slime představuje praktické a. Sada na opravu pneumatik. Smart Spair ponúka je ľahko prenosné riešenie pre opravu defektu. A-Reamer-Plugger-T-handle. Ideální pro rychlou opravu bez zvedání vozidla a výměny pneumatik atd. Se sadou SLIME bez demontáže pneu jednoduše zalepíte jen nalitím . Nabízíme opravné sady na pneu, bezpečnostní šrouby, bezpečnostní matice, plyn.


Prodej náhradních automobilových dílů. Neváhejte se na nás obrátit.

Lepící sada na opravu bezdušových pneumatik motocyklu. Set pro opravu pneumatik TERRA je určen pro opravu bezdušových pneu. Nové revolučné riešenie defektov pneumatík.


Opravná sada SLIME namiesto rezervy. Vám za Vaši důvěru a za nákup sady na opravu pneumatik. SLIME je univerzální pro všechny typy aut a . Příslušenství › SLIME Smart sada na opravu pneu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rychlá a kvalitní oprava defektu. Každá sada obsahuje vysoce. Online autobazár na AUTOVIA.


Velo súprava na opravu duší. Defekt na ceste je nepríjemná vec. Doplňte si svoju výbavu o sadu na opravu defektov.


SADA NA OPRAVU PNEUMATÍK SLIME platné do: 7. Súprava na rýchlu opravu bezdušových pneumatík bez nutnosti demontáže plášťa z disku. Táto sada je vhodná ako pre automobily, tak pre motocykle, .

SLIME SMART REPAIR - poloautomatická opravná sada. Motul PTYRE REPAIR je prípravok na utesnenie defektu pre motocykle, . Smart Repair ponúka ľahko prenosné riešenie pre opravu defektu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...