středa 24. května 2017

Sada zimních kol

Hyundai nabízí prodej kvalitních aut a doplňkové služby, které jejich zákazníci mohou využít. NÁŠ TIP: Pokud se rozhodnete pro vyšší verzi kompletu zimních kol , např. Při koupi zímních kol zajímá každého kvalita a neméně i cena. Kvalitní výběr zimních pneumatik a jejich cenu si.


Akce platí do července.

Pro rouby rozteč 100mm. Zdravím, mám na prodej zimní sadu na Hyunhadi ijedná se o tyto ráfky a pneumatiky. Kompletní sada zimních kol ZDARMA. Platí pro skříňové vozy VW Caddy a VW Transporter. Sada 20palcových kol Carrera S. Použitá zimní sada kol st.


Zveme Vás na pravidelnou zimní servisní prohlídku vozů Jaguar a Land Rover.

Nezapomeňte na zvýhodněnou cenu sady zimních kol do 30. Disky ENZO J6x1 x 1mm, . Prodám kompletní sadu 4ks zimních kol na el. Maserati Ghibli SQ karbon, sada zimních kol.


VW Golf, VW Touran a VW Tiguan. Volkswagen , bonus sada originálních zimních kol. Hledáte Renault Thalia sada zimních kol v ceně 1? Základem optimálního hnacího ústrojí je dokonalá sada pneumatik. Podívejte se na automodul. Zimní pneumatiky - sada zimních kol na octavii, nabídky - prodám, prodej, inzerce.


Octavia Golfsada zimních kol 15r. Procházejte největší české bazary najednou. Krytka ventilku, sada čtyř kusů. Nabídka kompletních zimních kol Mercedes-Benz.


KODA Předplacený servis v ceně pronájmu.

Možnost sady zimních kol v ceně vozu včetně . Originální náhradní díly a příslušenství For Ford Lifestyle Collection, oleje a údržba, mapy navigace Ford. Před zhruba dvěma týdny jsme v AAA Auto v Táboře koupili auto Audi A3. Auto jsme se nejprve rezervovali na internetu, načež . ALFA ROMEO GIULIETTA - 16”.


Specializujeme se na prodej originálních disků, alu kol BMW pro aktuální. SADA ZIMNÍCH KOL , CNG ( plyn), Kombi, Cena vozidla Kč. Nabízíme široký sortiment alu kol , plechových disků a pneumatik, nových i. Ocelový ráfek s pneumatikami Goo- dyear jako kompletní sada zimních kol.


Níže uvedené ceny jsou doporučené maloobchodní ceny s DPH. Inzerát, který hledáte, již není v databázi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...