pátek 5. května 2017

Dezinfekce klimatizace cena

Zdá se Vám, že účinnost klimatizace klesla? Chci rychle servis klimatizace. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu vozidla řádově v desetitisícových částkách.


Málo kdo ví, že klimatizace ve vozidle pořebují pravidelný servis stejně jako zbytek Vašeho vozu a. Dezinfekce a čištění klimatizace - zaváděcí cena 49- vč. Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a.

Pravidelná údržba klimatizace. KLIMATIZACE , dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH! Sonax čištění a dezinfekce klimatizace 100ml.


Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je . Provádíme čištění klimatizace vozidel všech značek. Zaručujeme profesionální .

Ceník a cena doplnění klimatizace v autě. Plnění klimatizace , dezinfekce klimatizací, na vysoké úrovni v Liberci. Servis a plnění klimatizací.


Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Běžný servis klimatizace - (odsátí původního chladiva, vakuování systému, odsátí a doplnění oleje), 6Kč, 7Kč. Pokud budete mít o akci zájem, můžete využít ON-Line objednání termínu. Kalkulovaná cena se tedy zvyšuje o cenu doplňovaného chladiva.


Více o dezinfekci jak a proč najdete v sekci dezinfekce - klimatizace. Doplnění chybějícího chladiva. Dnes ušetříte 6Kč díky slevě. Cena chladiva dle ceníku.


Kompletní program dezinfekce klimatizace nabízí kompletní antibakteriální čištění na různých úrovních. Doporučujeme výměnu kabinového filtru. DEZINFEKCE KLIMATIZACE OZÓNEM A ČISTÍCÍM SPREJE500Kč . Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plnění klimatizace.


Péče o klimatizaci: dezinfekce i doplnění chladiva. V kabině vozu vytváří ozón (přístroj není časově přednastaven), který vyčistí a odstraní zápach .

Smluvní servis pojišťoven. Likvidace pojistných událostí. Náhradní díly za nízké ceny. Autoservis na všechny značky.


Na výparníku klimatizace může být až 7x více bakterií než ve venkovním prostředí. Při spuštění klimatizace a ventilátoru jsou. Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...