čtvrtek 18. května 2017

Pneuservis praha 2

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pneucentrum HVT, s. Tím pádem to není náš hlavní zdroj příjmu a můžeme si dovolit nízké ceny, kterých můžete využít. V nabídce pneuservisu najdete zimní i letní pneumatiky, litá kola, disky a další zboží. Vyhledávání pneumatik a ráfků.


Naše autopůjčovna v centru Prahy vám nabízí služby pneuservisu.

Jelikož se nejedná o hlavní zdroj příjmu, . Nejvýhodnější ceny pneumatik a přezutí v Praze. Stačí zavolat na naší zákaznickou linku, nebo se domluvit . Kompletní služby pneuservisu pro osobní auta, dodávky a offroady v OC FLORA, široký výběr pneumatik,. Spolehlivé doručení po Praze - TOMKET EXPRES.


Kompletní pneuservisní služby osobních a dodávkových kol, včetně servisu hlídaných. Pneu servis v Praze provádí vyvážení pneumatik za pomocí. Nízkou cenu si můžeme dovolit .

V následujících letech jsme rozšířili podnikání do dalších provozoven v Nuslích a na Vinohradech na Praze , kdy jsme investovali do nejmodernější technologie . Náš autoservis a pneuservis nabízí široký rozsah služeb od běžných oprav, přes diagnostiku, až po kompletní servis Vašeho vozu. Potřebujete nové pneumatiky na Váš vůz? Navštivte náš pneuservis. Nabízíme komplexní služby pneuservisu , výměnu pneumatik i jejich. Masarykova 97 Rudná u Prahy , zavřeno.


Rezervujte svůj termín kliknutím na ikonu pneuservis. Nabízíme profesionální servis v oboru autoskel, opravy karoserií,. Na naší provozovně v Praze Vám již let poskytujeme kompletní služby v oblasti pneuservisu. Máme dlouhou praxi v přezouvání vozů a ta . KS alu kol original BMW X , ET.


V pneuservise se prosím prokažte malým technickým průkazem (OTP) a uskladňovacím listem k pneumatikám. Vyplňte prosím zakázkový list, který obsahuje . Praha - Libeň, bez čekání. Provozování pneuservisu nám jako prodejci pneu nabízí kromě možnosti mít kamenný obchod a místo pro výdej pneu.


Pokud hledáte odborné služby autoservisu, profesionalitu . Na jarní sezónu přijmeme brigádníka pro práci v pneuservisu.

V našem pneuservisu Vám bez problémů přezujeme i pneumatiky velkých rozměrů včetně pneumatik. Rychlý pneuservis v Praze , kde nebudete zbytečně čekat. Vyměníme a nasadíme pneu rychle, kvalitně, levně a bez objednání. Auto Opat nabízí svým zákazníkům automobilový full service. Od autorizovaného prodeje nových aut ŠKODA, přes ojeté vozy, až po pronájem a servis.


Záznamy v kategorii Auto, moto Pneuservisy. Náš pneuservis a autoservis najdete v Praze – Malešicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...