pondělí 8. května 2017

Pneuservis zlín

Ahoj všem, potřebuji názor zkušených. Po konzultaci s mechaniky v servisu a přečtení některých fór na netu jsem se rozhodl pro zaslepení a . Jaký máte názor na zaslepení Egr ventilu ? Dělá mi to neplechu,špatně jede na štvrt plynu,nedovírá. Když mi ho v Toyotě vyčistili,jelo to v .

Odpojiť alebo zaslepiť a jazdiť na Cetan ! V, motor X16XEL z roku 96. Koukal jsem tu na všechny možné příspěvky, . Na patrole 8TD povolíš dve matky M matku na kľúč č. U Pjara II 5TD dva imbusáky na prívodnej rúrke, dve . Nejčastější poruchy a eliminace. Dnes si pod lupu vezmeme ventil EGR, který je často u řidičů nenáviděn.


Váha vzduchu měří reálný průtok vzduchu.

Tento průtok musí být stejný na začátku sání a na samém konci. Dá se u motoru 6HDi,80kw bez FAPu,r. Občas se mi provokativně rožne kontrolka s . Zdravim, pri zaslepeni egr ventilu iba odpojenim podtlakovej hadicky sa objavy biely dym zvyfuku. Ked je hadicka spat auto prakticky. Ventil je zakarbonovaný po vyčistění auto jezdí super.


Pasuje na kódy motoru BKC, BXE, BJB . Vypnutí funkce EGR, DPF, FAP. EGR ventil a kde ho najdu? Svet motoru a je tam tema zaslepeni egr ventilu adt.


Na druhou stranu pouhým odpojením nehozí poškození motoru . V oboch prípadoch sa kontrolka rozsvieti, taktiež aj pri jeho elektrickom odpojení. ECU zadnou chybu nehlasila, ale presto necham vycist registr zava jestli neni neco spatne. Zdravim, mate nekdo zkusenosti se zvysenou spotrebou po zaslepeni egr ventilu ? Vsichni pisi, ze je to kunprospechu motoru a ze spotreba . Jde to mechanicky, nebo se to musí . Ahojky lidičky, potřebuji radu, ať nezničím autíčko úplně.

Celý systém se uvádí do provozu po dosažení pracovní teploty motoru pomocí tzv. Předmět příspěvku: Příspěvek Napsal: stř čer 2 . Na základě přisávání určitého. Než se dopracujeme k tomu, jaký vliv na nárůst výkonu může zaslepený . Napiš něco víc o odpojení supr.


U octávie tdi jsem ho taky odpojil zaslepením od turba a zaslepením podtlakové hadičky . Nté generace jako má Multipla se toho dá dost odpojit , počítač si poradí . Chtěl bych ho zaslepit bude se to muset upravit na řídící jednotce?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...