pondělí 22. května 2017

Reflexné nálepky

Hledáte nabídku práce AUTOMECHANIK (AŽ 4KČ, NÁBOROVÝ PŘÍSP.) - PRAHA - Praha - Mototechna ? Najděte si kurz a nebo školení z nabídky různých společností. See this and similar jobs on LinkedIn. Profesionál s praxí a odborností na pozici automechanik , který miluje práci s auty.


Autoelektrikář, autotronik, automechanik Jihlava. Automechanik Nákladních Automobilů Master Truck S.

Souhlasím se zpracováním. Vedoucí automechanik , Praha 7. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle okresu. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Klikněte pro nabídky práce na pozici automechanik v lokalitě Praha. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání.


Volná pracovní místa automechanik. Autoservis s letou historií, specializace na běžný servis a diagnostiku vozidel všech značek.

Máme mnoho zakázek, proto přijmeme do autoservisu v Praze 3 . Kliknite pre ponuky práce na pozíciu automechanik pre lokalitu Praha. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie. Hledám šikovného automechanika, ul.


Seznam škol - největší seznam. Pracovní doba hodin a služební vůz . Mechanik opravář motorových vozidel. Autorizovaný prodejce a servis vozidel Magma, Alficar, Zebra a Durso. Servis osobních vozidel všech značek (mechanické opravy), . Poměr: hlavní pracovní poměr.


Název profese, automechanik. Místo výkonu práce, Praha. Pro oficiálního dealera nových vozů se sídlem na Praze hledáme vhodného kandidáta na pozici automechanika.


Zaměstnavatel, Arriva Services a. Náplň práce: - běžné opravy osobních a . Jsi technicky zdatný a otevřený učit se novým věcem a technologiím, pak jsi člověk, kterého hledáme! Zdravím, páni, nevíte o nějakém šikovném automechanikovi, který by se mi povrtal v Coupéčku 2. Ideálně z Prahy, může být i blízké okolí a uvítal bych .

Příprava nových vozů pro prodej. Montáže originálních doplňků a příslušenství. Běžné pozáruční opravy vozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...