pátek 26. května 2017

Oprava defektu pneumatiky

Oprava defektu pneumatiky

Prorazili jste bočnici pneumatiky a nemáte možnost zavolat odtahovku? Ukážeme vám čtyři způsoby, kterými lze defekt v bočnici pneumatiky opravit. I přes moderní, odolné konstrukce pneumatik , je defekt pro řidiče stále nepříjemnou situací,.


Těsnící tmely - rychlá oprava defektu na cestě. Přečtěte si průvodce od expertů Goodyear a zjistěte, jak správně opravit pneumatiku s defektem. Naučte se rozpoznat, kdy pneumatika potřebuje opravu. Opravy běžného defektu v běhounu pneumatiky se provádí zpravidla na počkání. V případě bočního průrazu se musíte připravit, že oprava potrvá při dodržení . Oprava defektu nebo jiných poškození pneumatik.


Defekt na silnici může postihnout kohokoliv. Je dobré na něj být připraven. Je mnoho způsobů, jak vyřešit defekt pneumatiky během krátké chvilky.


Oprava defektu pneumatiky

Jedná se však jen o provizorní řešení, které vyžaduje následnou opravu v servisu. Nepříjemné defekty nastávají zpravidla v těch nejméně vhodných situacích. Připravte se na ně dopředu – pořiďte si některou z našich . Ukázka opravy pneumatiky na motorce šídlem a knotem. Spousta mých známých chtěla vědět, jak se to dělá. Přinášíme vám další ze série videí s návody na nejzákladnější údržbu vašeho vozu.


Videa ocení především úplní. Přitom by šlo říci, že oprava defektu pneumatiky je banální a úplně běžná záležitost. Mezi pracovníky pneuservisů je rozšíře-. K případům prasklé, poškozené či proražené pneumatiky jezdíme asi. Rozhodli jsme se dokázat, že na opravě defektu na silnici nic není.


Co dělat v případě defektu pneumatiky ? Průvodce pro opravy a dobré tipy pro výměnu píchlé pneumatiky na mém autě. Opravná sada pneu pro nouzovou opravu běžných průpichů běhounu . Sada na opravu defektu pneumatiky , COMPASS. Pneuservis Pneu Procházka s. Jízda na poškozené pneumatice je nebezpečná, navíc může dojít k rozšíření defektu , . Přípravek pro nouzovou opravu drobných defektů.


Zalepí drobný otvor v pneumatice a současně ji dofoukne. Vhodný pro všechny typy pneumatik až do rozměru . Sada pro nouzovou opravu defektu , pokud se pro utěsnění defektu a. Speciální kombinace účinných látek pro první pomoc při defektu pneumatiky , kdy bez demontáže utěsní defektní místo v pneumatice. Wynn´s Tyre Fix je určený pro rychlou opravu defektu pneumatiky. Sprej na opravu defektu pneumatik , napuštění a nahuštění během několika.


Plně automatická opravná sada defektu pneumatik Slime Flat Tyre Repair Kit. Velmi rychlá a jednouchá oprava defektu na pneumatice, . Osobní, SUV oprava defektu , průrazu pneumatiky. Musíte totiž pneumatiky z vozu fyzicky odmontovat, což na silnici v případě náhlého defektu rozhodně není nejbezpečnější metoda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...