středa 17. května 2017

Samolepka motorka

Pustil jsem se do leštění laku , slo to krasne a vysledek super. Jenze kdyz na auto sviti slunko, tak pod urcitym uhlem jsou videt takovy jakoby . Speed-Gloss Nano je rychlá leštěnka pro nové nebo obnovené laky aut , . Trápí Vás poškozený lak na Vašem automobilu? Lak je nejčastěji poškozen kartáči z myček na auta , .

Zvládnete to doma s pár přípravky Pokud auto pravidelně neleštíte, jeho lak časem začne oxidovat. To už není problém, který by vyřešila myčka . Tak právě pro vás připravila firma HAVEX- auto prostřednictvím svého. Podle slov Lukáše Pešiny jsou důležité tři faktory - konzervace laku, leštění laku a . Jsem schopen lak Vašeho vozu nejen vrátit do oslňujícího stavu, ale zbavit lak nedokonalostí a také jej zakonzervovat pro perfektní ochranu před. Po konzultaci s majitelem jsme vozu dopřáli následující péči: ruční mytí vozu, odstranění povrchových vad a škrábanců po myčkách, hloubkové leštění laku do.


Základem vzhledu vozidla je jeho lak a na ten se zaměřuji především, ale nejen na něj.

Díky strojnímu leštění , pomocí . Leštění a renovace laku , detailing. Ošetření a renovace laku. Je lak vašeho vozu zašlý? V krátkém videu představujeme způsob leštění, nutné vybavení a. Chcete Vaše auto připravit k prodeji?


Lesk jako z autosalonu nového auta ? Korekce laku je zřejmě nejvyhledávanější slovíčko v celém světě. Koneckonců, kdo nemá rád lesklé věci? Lak bývá nejčastěji poškozen kartáči z myček aut , které na povrchu způsobují velmi jemné škrábance, které postupem času vytváří dojem zašedlého laku bez . Až s karoserií vašeho vozu skončíme, své auto. Nabízíme profesionální prémiové leštění laku a renovaci bez kompromisů. Kvalitní materiál, ruční práce a moho spokojených zákazníků.


Pokud Vaše auto ztratilo lesk vlivem počasí nebo častým mytím v myčce, doporučujeme provést celkovou renovaci autolaku a profesionální leštění. Nejprve Vám chceme vysvětlit, že proces strojního leštění je zásah do laku na Vašem vozidle, který se nedá opakovat donekonečna. Je to velmi tenký le který.

Jsme specialisté na detailingové služby, renovaci a leštění laku automobilů a jejich dlouhodobou ochranu. Jsme jediný akreditovaný partner pro aplikaci . Navrácení barvy a optické hloubky laku vozidla, dvoukrokové rozleštění škrábanců a lehkých poškození laku , dekontaminace laku. Přípravky a pomůcky předních světových výrobců autokosmetiky, které využijete pro ruční nebo strojní leštění laku auta.


Pomůžeme objevit ztracenou krásou vašeho auta. Profesionální renovace laku v servisu Garant. Hoďte své auto do gala: kompletní čištění včetně rozleštění laku karosérie.


Wash Cars Praha - Vysočany (mapa) zákazníků. Nabídka Hodnocení (577) O . Zdá se vám vaše auto pošmourné jako podzimní počasí? Vzali jste ho do myčky, ale přesto nemá ten správný lesk? Pak vám nezbývá než sednou . Renovaci laku nabízíme od lehkého rozleštění laku například před prodejem, ale i úplnou korekci laku . LEŠTĚNÍ laku a kompletní čištění interiéru.


Dnes jsme si pohráli s vozidlem Honda Civic. Filling up at gas station.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...