pondělí 29. května 2017

Olej pro lpg

A proč nejpřísnější STK odmítne procent žadatelů, zatímco ta nejméně přísná jen jedno procento? Na základě oprávnění k provozování stanice technické kontroly jsme dne 2. Kontrolní technik provede technickou prohlídku v rozsahu kontrolních. Pro všechny motorky kategorie L, které podléhají povinné prohlídce na STK (tedy neplatí pro mopedy), se posunula povinnost první STK ze. Měření emisí (ME) a stanice technické kontroly ( STK ) Praha 4.

Nenápadná změna v zákoně připraví provozovatele STK o část zisků. Všichni řidiči by se ale měli připravit na delší kontrolu, začnou se fotit i . Lhůty technických prohlídek a měření emisí. Bylo-li silniční vozidlo bezprostředně před zápisem do registru silničních vozidel registrováno v jiném členském.


Stk , emise Praha - vyberte si ve spolehlivém seznamu firem a služeb, hodnocených zákazníky - průvodce kontrolami stk , emisí v Praze 4. Vám zajistí přípravu a zprostředkování provedení měření emisí a technikcé kontroly Vašeho vozu. Nabízíme také službu pick-up servis, .

Stanice technické kontroly v Dolních Břežanech u Prahy nabízí technické prohlídky pro osobní i užitkové vozy vč. Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly STK Kunratice s r. Srovnání cen STK v okolí. Jsme k dispozici všem majitelům aut v Praze a jejích městských částech. Dochází vám platnost technické kontroly a emisí? Vyzkoušejte profesionální služby autoservisu LB Automobile Praha 4. Globální partner pro bezpečný svět.


STK Praha - Chodov - Najisto. Nákladní automobil do 5t celkové hmotnosti, roky, roky. STK rychle bez starostí - to je MK Autoservis Praha 9. STK Hranice zprostředkovává technickou kontrolu a měření emisí v rámci platných legislativních norem. STK a SME Praha , osobní automobily.


Společnost STK Sovetice s. ME s technickou kontrolou (partner STK Kunratice Praha ), které rovněž . Vždy dopravíme vaše vozidlo na STK od vás a zpět.

Nová osobní linka STK na Kladně Švermově pro všechny druhy vozidel do 5t. V naší STK provádíme evidenční a technické prohlídky vozidel do 3. Ceník zajištění stk a emisí. Technické kontroly vozidel do tuny. Cena zprostředkování: od 5Kč s dph. Práce probíha následovně váš vůz nám dovezete na provozovnu po sepsání . Na STK přituhuje, není to jen zpřísňováním jednotlivých předpisů, stále.


Než vyjedete na silnici či k nám na STK Šumperk,. Provádíme technické prohlídky a kontroly vozidel, evidenční kontroly vozidel,. Vyražení úředně přidělených .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...