středa 29. srpna 2018

Autovosk sonax

Autovosk sonax

Tvrdý lak založený na nano technológii pre nové a čiastočne leštené laky. Na základe nano technológie. Pre matné, zvetrané a lakované plastové časti. Bezplatná inzercia, autovosk sonax predaj a inzercia.


Autovosk sonax

Vyberte si z množstva ponúk. Tvrdý vosk Super Liquid - extrémně kvalitní leštící a konzervační prostředek k ošetření lesklých, ale již vyzrálých pastelových a metalizovaných autolaků. Autokozmetika – s prírodným voskom Karnauba pre všetky farebné a metalické laky, farebné pigmenty prekryjú. Kvalitná auto-kozmetika od nemeckého výrobcu SONAX. SONAX Premium 1 karnaubský autovosk.


Prečítajte si popisy k výrobkom, . Autokosmetika s přírodním voskem Karnauba pro všechny barevné a metalické . Sonax Xtreme gelový čistič disků 5ml. TURTLE WAX original autovosk 5ml. Extreme Nano-Techobsahuje zmes veľmi kvalitnýchvoskov,čím zaručí maximálny. UV žiarením a pred poveternostnými vplyvmi. Tak to asi prubnu dřív jsem sonax používal.


Autovosk Turtle WAX - Extreme. Vlastnosti: - vytvára vysoko lesklý, hladký a odolný . Moje Auto Vosk na mokro 650ml. Navíc vedle nich sídlí ruční mytí, který čistí jejich . NejprodávanějšíOd nejlevnějšíhoOd nejdražšíhoOd A do ZOd Z do A. Zobrazují se položky až. Leštenie nových a mierne zmatnených lakov. Obzvlášť šetrné čistenie.


Objednávacie číslo: 828959.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...