středa 22. srpna 2018

Čistič chladící soustavy

Čistič chladící soustavy

Vysoce účinný přípravek na čištění chladící soustavy pro všechny vodou chlazené motory. Všechny informace o produktu Aditivum Autoprofi Čistič chladící Soustavy 2ml , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Autoprofi Čistič . Zboží ze stejné kategorie - WYNNS - COOLING SYSTEM FLUSH 3ml Čistič chladící soustavy. Možná to není zrovna nejsmysluplnější nápa ale což takhle odpojit obě hadice od chladiče a přes tu horní zase pomocí (jiné) hadice celý okruh proprat horkou . Odstraňuje také všechny . Pravidelné čištění chladícího systému zabraňuje úniku kapaliny a poškození vodní pumpy.


Čistič chladící soustavy

BG čističe chladícího systému výrazně prodlužují jeho životnost. BLUECHEM POWERMAXX čistič chladící soustavy 300ml. Rozpouští olej a mastné nečistoty.


Nepoškozuje gumové hadice, těsnění. Profesionální čištění chladicí soustavy , našimi specialisty, zahrnuje:. Kompletní čištění vnitřních obvodů motoru, po kterým se pohybují chladicí kapaliny . Wynns Cooling System Flush čistič chladících systémů - 3ml 17Kč.


Čistič chladící soustavy

Dostal jsem nápad :idea: ,teď v létě bych měl vyměnit chladící kapalinu,tak jsem si říkal,že než to udělám,tak bych teďkons koupil nějakej čistící . PRO-TEC , Výplach chladiče, odstraňuje rez a usazeniny z celého chladícího systému, chrání před korozí a rozpouští kal v chladiči. DYNAMAX RADIATOR SYSTEM CLEANER - čistič chladící soustavy 3ml. A 1- Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie Sznajder. Aditiva, přísady, utěsňovače Čistič chladící soustavy Wynn`s COOLING SYSTEM . Proplach chladícího systému pomocí přípravku Zollex Radiator flush. Přípravek pro důkladné vyčistění chladící soustavy.


Proplachy slouží k odstranění rzi, vodního kamene a jiných nečistot z . Přísada pro utěsnění chladící soustavy. Tekutý přípravek na bezpečné utěsnění chladící soustavy a topení. Eliminuje veškeré mikrotrhlinky a netěsnosti v . Speciální čistič pro odstraňování nečistot, vodního kamene a rzi v systému . R-FLUSCH HIGH-TECH čistič chladičů. Zajišťuje optimální funkci chladiče.


Uvoluje usazeniny vodního kamene a odstrauje znečištění olejem. Máte nový termostat, vodní pumpu i těsnění, a přesto vás trápí zakalená chladicí kapalina. Na dálnici je ručička v normálu, ale s . Radiator Frlush odstraňuje veškeré usazeniny z celého chladicího systému, především však vodní . Pro důkladné vyčištění chladicího systému. Perfektní ochranu všech.


Utěsňovač chladicí soustavy. Wynn´s Cooling System Stop Leak. W- čistič chladící soustavy 325ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...