čtvrtek 30. srpna 2018

Kartáč na mytí auta

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Měkké vlasy, vysoce kvalitní materiály zajišťující spolehlivý a . Snadné mytí tekoucí vodou, košťátko lze jednoduše nasadit . V této sekci naleznete vše, co budete potřebovat k údržbě a mytí automobilu. Mycí houby, jelenice, kartáče , stěrky, modelíny a jiné prostředky, které budou . Vyberte si z široké nabídky kartáčů.

V nabídce naleznete mycí kartáče na karoserii auta , kartáče na hliníkové disky, nebo kartáče na sedadla automobilu. Kartáč na mytí auta - teleskopický. Násada vyrobena z hliníku s pěnovými rukojeťmi. Na konci násady je rychlospojka . Profile Tire Brush - detailingový kartáč na čištění pneumatik s nízkým profilem, a dalších částí auta.


Robustní průtokový kartáč na mytí velkých ploch. Ruční kartáč na mytí vozidel z černého pěnového polypropylenu s měkkými červeno zelenými štětinami. Mycí kartáče , stěrky na okna, kbelíky skladem na autodoplnky-prodej.

Díky nízké hmotnosti a vnitřnímu proudění vody lze vytrvale bez opětovného . Protecton Sada pro čistění auta Microfiber set 9ks. Praktický kompaktní kartáč pro nejrůznější čištění, např. Teleskopický kartáč na mytí auta - průtokový na hadici Dlouhý - 3m TIR. KÄRCHER měkký mycí kartáč WB pro velké plochy. Vikan kartáč ruční měkký 3mm se šikmým sklonem štětin pro ruční mytí aut.


Použití je možné zejména u vozidel. Maximální délka kartáče činí 1cm. Tuto sadu na mytí aut od společnosti GARDENA je možné začít okamžitě používat. Součástí této cenově výhodné atraktivní sady je mycí kartáč. Průtokový kartáč , měkký, 130x2mm.


Patentovaný kartáč s nastavitelným kloubem pro optimální pohodlí při práci. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nahradní hlavice teleskopického kartáče TIR. Odolné štětiny vůči čistícím prostředkům.


Idealní k mytí autobusů, nákladních automobilů, lodí atd. Odolný čistící kartáč s vodním kanálem pro mytí aut , karavanů, nákladních vozidel, autobusů, výloh, zimních zahra a pod.

Rotační kartáč na auta G. Obzvlášť účinný, má jednoduché . Určeno pro stroje Nilfisk Compact a Excellent. S výrobky Kärcher znovu uvedete své špinavé auto do lesku. Nabízíme zde program pro mytí oken značky Unger - stěrky, rozmýváky, teleskopické tyče, škrabky a mikrovláknové utěrky, dále jsou zde kartáče a stěrky Vikan, . Tohle by se mohlo líbit těm, co myjí auto před domem jen s kyblíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...