úterý 14. srpna 2018

Opravný sprej na pneumatiky

Opravný sprej na pneumatiky

FIX A FLAT – defekt opravný sprej pre rýchle núdzové opravy pneumatík. Opraví okamžite priepich veľkosťou až mm bezdušové pneu a za niekoľko sekúnd . Jako první jsme zkusili opravný sprej za 2korun. Coyote sprej na opravu pneumatík 300ml. Slúži ako provizórne oprava pri drobnom defekte pneumatiky.


Opravný sprej na pneumatiky

Umožní okamžitú opravu bez nutnosti výmeny a . K případům prasklé, poškozené či proražené pneumatiky jezdíme asi. Pokud se rozhodnete pro opravný sprej , je důležité už v obchodě . Liqui Moly SPREJ NA OPRAVU DEFEKTU PNEUMATIKY 5ml. Chtěl bych zeptat jestli má někdo s tímto výrobkem zkušenosti? Je to jenom na bezdušové pneumatiky ,nebo i na duše? Sprej pro opravu pneumatik uzavře otvory v pneumatice a opět ji nahustí.


Vhodný pro všechny typy pneumatik (s duší i bezdušových). Sprej je vhodný pro rychlé, nouzové opravy pneumatik. Okamžitě opraví průpich o velikosti až 5mm a za několik sekund rovnou. Tyre Repair opravuje a nafukuje pneumatiky (s vnitřní duší nebo bez) rychle, bez rozebrání nebo nářadí.


Opravný sprej na pneumatiky

Umožňuje ujet až stovky kilometrů než bude provedena. MOTUL Popravný sprej na pneumatiky 3ml. Pokud se v pneumatice objeví jen nepatrná dírka, probíhá oprava lehce. ZIMNÉ PNEUMATIKY a LETNÉ PNEUMATIKY priamo od výrobcov!


Takováto oprava jen pouze dočasná (pro nouzové dojetí k pneuservisu). Safety Repair je vhodný pre všetky štandardné pneumatiky a opravy pneumatík jednoduchým stlačením. Sprej na lepení pneu CAPTAIN 450ml - latexová formule. Archiv pro štítek: oprava pneumatiky. Poté protřepeme sprej a připevníme ho na ventilek kola, často je zapotřebí navíc uvolnit plastovou . Slime je samoopravná technológia, ktorá pôsobí preventívne alebo ako opravný materiál defektov pneu a duší.


Opraví priepich veĺkosti až mm bezdušovej pneu a za niekoľko sekúnd rovno dofúkne aj pneumatiku. Oprava defektu behom niekoľkých minút! Zcela nové nehořlavé složení obsahu pro.


Působí hluboko do pneumatiky a vytváří speciální těsnicí fólii, která zajišťuje . Složení nenarušuje latexovou vnitřní . Dále nelze tímto aerosolem provádět opravy pneumatik se zcela protrženým . SKLADEM Expedujeme příští prac. Opravný sprej na pneumatiky - Motul P3. Slime je najlepšia tesniaca hmota na pneumatiky na svete, ktorá bola vytvorená a. Vítězem soutěže o opravný sprej na pneu se stal pan Ladislav Mátl, gratulujeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...