pátek 17. srpna 2018

Cisteni interieru plzen

Nabízíme špičkovou kvalitu za skvělé ceny. Neváhejte a využijte našich profi . Naše přípravky ochraňují kůži nebo čalounění . V Plzni na Košutce u Globusu. Mytí interiérů automobilů v Plzni a okolí, ruční čištění interiérů automobilů, vysoká kvalita za rozumnou cenu! Ceník: Stálým zákazníkům poskytujeme slevy a další výhody. Pro Clean - čištění interiérů automobilů.


Cisteni interieru plzen

Naše firma byla založena dlouhodobým podnikáním v oblasti poskytování služeb ručního mytí exteriérů a kompletní čištění interiérů , osobních a nákladních . Ruční mytí a čištění aut. Používáme ty nejmodernější přípravky a zařízení. Interiér vozu zbavíme veškerých nečistot, bakterií a alergenů za pomoci parního čištění. Do detailu vyčistíme každý záhyb sedačky, koberečky,stropní čalounění i. Mytí mokrou cestou - standartní čištění.


Představujeme jednu z našich služeb - čištění interiérů a ruční mytí automobilů v Plzni. Věnujeme se jak čištění interiérů , tak i čištění motorů, kol a leštění karoserií. Najděte dodavatele pro téma čištění auto interiérů.


Cisteni interieru plzen

Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Plzeň - Lochotín, KLUB BestDrive . Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Potřebujete dokonale vyčistit své auto? Přivezte ho k nám a interiér Vašeho auta bude zase jako nový.


V této oblasti pro vás zajistíme mytí oken a výloh, výškové práce, čištění čalouněného nábytku a koberců, čištění interiérů aut, mytí fasád a odstraňování graffiti, . DETAILING je absolutně důkladné a šetrné čištění automobilu, renovace a obnovení vlastností laku s následným leštěním a konzervací . Provádíme též čištění a ošetření kožených sedaček a částí. K dalším činnostem naší firmy patří: úklid a úprava venkovních ploch, zahradnické služby, úprava interiérů, výškové práce, montáž žaluzií a čištění interiérů. Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a mnohaletá zkušenost na trhu. Vyhledávanou službou je čištění interiérů vozidel pomocí nejkvalitnější autokosmetiky.


Volejte mobilní parní automyčku MaxDrive! PREMIOVÉ KOMPLETNÍ MYTÍ, POKROČILÉ ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU A RUČNÍ NAVOSKOVÁNÍ AUTOMOBILU. Perfektní přístup a poradenství.


Kompletní nabídka služeb pneuservisu a čištění interiérů osobních aut. Léčba vozidel v plném rozsahu interiéru a exteriéru. Pro pracovní pozici Úklid a čištění interiéru vozidel eviduje úřad práce volné. Společnost Chára Sport, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...