pondělí 27. srpna 2018

Barum prodejna

Matná polyuretanová fólie s tavným lepidlem a lepivou přenosovou fólií k nažehlování na materiály bez impregnace, např. Profesionální tónování skel na počkání, bezpečnostní autofolie a ochranné fólie na auto proti poškrábání laku vozu. Kompletní realizace do zrcadlové zlaté 3D fólie proběhla na voze Bentley GT.


Zatónovali jsme zadní světla i skla abychom sladili celkový design auta, který je v. Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Přerov, Olomouc, Uherské Hradiště, Vsetín, Valašské Meziříčí, Nový Jičín, Frýdek Místek, Rožnov pod Radhoštěm, Brno, Ostrava , . Karbonová 3D fólie - ČERVENÁ tvarovatelná wrap carbon 152cm.

Už jsem to nevydržel,objednal 3D folie karbon a pokus vyšel. Folii jsem koupil na autoburze v Ostravě a asi nějaká stará nebo šmejd . Okenní fólie a autofólie jsou typickým produktem pro zlepšení kvality stávajících okenních ploch, prosklených fasád a okenních ploch automobilů. Vzhledem ke stále se zvyšující poptávce byla výroba rozšířena a zakoupen objekt v Ostravě Kunčicích (poblíž firmy ArcelorMittal Ostrava a.s.) Zde společnost. Vítejte na stránkách superfolie. Carbon folie 4D 152x50cm černá.


Polepy aut autofoliemi, 3D folie , tónování autoskel a tónování světel bez demontáže. Součástí je samozřejmě atestový . Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny.

Provádíme tónování autoskel s atestem 8S polepy vozidel fólií, fólie na auto a wrapování . Protože teď přes zimu není do čeho píchnout rozhodl jsem se zkusit nalepit karbonovou fólii na blatník. At tak ci onak folie nevydrzela prilepena dlouhou dobu,pak se zacla. Nemáte někdo tip, kde sehnat v Ostravě 3M autofólii? HeatFlow je topná fólie šetřící náklady na vytápění, vhodná pro stropní a podlahové.


Nabízíme tónování autoskel autofóliemi - pobočky Praha, Ostrava , Třinec, Karlovy. Lepicí fólie a funkční fólie koupit o objednat u OBI. Karbonové fólie věrně imitují ušlechtilý uhlíkový materiál. Díky strukturovanému povrchu vypadají jako pravý a mnohem nákladnější carbon.


Autofolie Ostrava Vám zajistí tónování autoskel na počkání. Samolepicí folie, reklamní tabule a nápisy. Doporučená zasílka Kč, dobírka Kč. Zdravím, neví někdo, kolik by tak stálo nalepení karbonové folie na.


Materiál: PVC plast (Vinyl). Po dnech od nalepení lze vozidlo běžným způsobem umývat. Folie je odolná proti UV záření.


Fólie se dá i po několika letech odstranit bez jakéhokoliv poškození původního laku. Specialista pro autofolie, folie na auto, karbonové folie , polepy aut.

Montážní místa fólií jsou: Praha, Plzeň, Ustí nad Labem, Zlín, Ostrava , Hradec . Na přikrytí jídla je fresh folie, na jahodník černá folie a na tuning vašeho „ plecháčka“. Fólie na auto nebo také auto folie zde najdete na polepení auto skel i celé karoserie auta. V poslednej dobe sa na úpravu interiéru auta používa najviac tvarovateľná 3D karbón fólie alebo tiež . Brno, karbonová folie , pet folie, folie na sklo Ostrava , . Tass - tónování autoskel, velkoplošný tisk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...