pátek 3. srpna 2018

Oprava oken

Již let se Vám starám o okna. Za tuto dobu jsem si vytvořil širokou klientelu. Svoji práci dělám poctivě a profesionálně a tento přístup se mi vyplácí.


Opravy závad i pravidelná údržba. Základní servis – seřídíme a promažeme celo-obvodové kování, přitáhneme uzavírací body .

Dodáváme nová okna, dveře, žaluzie a sítě proti hmyzu, provádíme montáž. Dále poskytujeme veškeré . Pravidelný servis oken a dveří ve Vaší firmě, kanceláři, doma - Vám zaručí dlouhodobou spokojenost s Vašimi okny. Suggested by AdRev Masters Admin. Sweet Victory - As featured in SpongeBob.


Sháníte servis oken ( opravy oken ) s dobrými cenami, kvalitními službami a osobitým přístupem? Neváhejte nás kontaktovat.

Jsme profesionálové s dlouholetými zkušenostmi v oboru oken a dveří. Zabezpečujeme servis a opravy oken a dveří z plastu, dřeva a hliníku. Pozáruční servis plastových, euro a ALU oken a dveří. Provozujeme eshop s údržbovou chemií a opravným materiálem. OPRAVY OKEN A DVEŘÍ, SERVIS, seřízení, nastavení, oprava, opravy žaluzií, kování, výměna klik - Pardubice, Chrudim, Hradec Králové, Přelouč, Kolín, Kutná.


Zajišťujeme servis, opravy oken a dveří z plastu, hliníku a dřeva. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba OKNOSTUDIO, PSD SERVIS, s. Zajistím opravu a servis všech typů oken a dveří v Praze a okolí. Specializujeme se na renovace euro oken rodinných domů, vil, chalup a bytových domů pro náročné zákazníky v lokalitách: Praha, Středočeský, Plzeňský , . Servis, oprava a seřízení oken a dveří, revize oken a dveří . Pro koncové zákazníky i bytová družstva.


Provádíme opravy oken a dveří. Nabízíme spolupráci oknařským. Jste majitelem starších oken , dveří a máte problémy s jejich funkčností? Skrze okna, dveře Vám táhne, křídla drhnou .

Naše činnost je zaměřená především na opravy a servis dřevěných, plastových či hliníkových oken a dveří. Nejen však rekonstrukce a údržba, ale i . Provádíme pravidelný servis, pozáruční servis, revizi všech značek kování MACO , ROTO, G-U, SIEGENIA, WINKHAUS. Dodatečné opláštění hliníkovým ochranným systémem pro dřevěná okna. Servis plastových oken a dveří, seřízení . Co Vám přinese pravidelný servis a údržba? Provádíme servis oken , opravu oken a údržbu oken , montáže žaluzií, síta proti hmyzu a okenní rolety.


Obchod Správa Oken, kování, těsnění, žaluzie. V Plzni nejčastěji provádíme záruční a pozáruční servis plastových oken a dveří. U plastových oken se nejčastěji provádí jejich seřízení, opravy kování a opravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...