pondělí 20. srpna 2018

Ruční zouvačka pneu

Ruční zouvačka pneu

Za minuty nemáte co dělat :) Inspiraci jsem čerpal v zemích třetího světa :D. Prodám zouvačku pneumatik automatický stroj vyšší třídy. Robustní ruční zouvačka na různé pneumatiky a kola včetně motocyklových, kol čtyřkolek, motokár, atd. Obsahuje dva středící trny a lze ji použít na kola s lož.


Ruční zouvačka pneu

Masivní ruční zouvačka pneu pro menší vozidla a motocykly. Nastavitelný rozměr pneumatiky – a pracovní zdvih 3mm. Technika je o krok před námi a málokdo už použije k vyzouvání a nazouvání pneumatik páčidlo či jiný ruční nástroj.


Osobní zouvačky Golemtech se . Zouvačka je nezbytným pomocníkem . Má někdo kontakt na prodejce tohoto zboží ? Jedná se ruční zouvačku na moto pneumatiky. Ruční helper pro zouvačky. RP-U200MPN je poloautomatická zouvačka pneumatik pro motocykly s technologií. Stroj na montáž pneumatik s ručním otočným montážním ramenem.


Ruční zouvačka pneu

Váš spolehlivý partner pro profesionální vybavení autoservisu i pneuservisu nejen zvedáky. Manuální zouvačka pneumatik Gaither pro osobní a dodávkové vozy. Při volbě správného typu zouvačky se rozhodujeme na základě několika kritérií. Prvním kritériem je doba pro přezutí jednoho vozidla. Pokud provozujete servis . Dvourychlostní automatická zouvačka Golemtech pro montáž a demontáž pneumatik osobních a lehkých užitkových automobilů.


Model pro profesionální použití . Součástí dodávky je zouvačka , pneuhustič s manometrem, . Různé velikosti pneumatik usnadní přesný výběr zouvačky. Odprodej, bazar, montáž a servis zouvačky opravy zouvaček. Přezutí na zimní pneumatiky je každoročním evergreenem každého pneuservisu. Na našem YT kanálu se budete nově čas od času potkávat s dalším formátem videa - bonusy.


Povětšinou materiál, který zůstal z jiných . Nabízíme ruční nářadí značek TWIN BUSCH a MANNESMANN. Prodáváme ruční nářadí v profi kvalitě dostupné i pro domácí. Mezi základní vybavení pneuservisu nebo autoservisu patří zouvačky pneu. U nás si vyberete veškeré vybavení pro pneuservisy za příjemné ceny. Nákladní zouvačka pro montáž a demontáž pneumatik CORGHI HD9je řešením.


Reverzní tyč pro demontáž pneu. Pneumatický uvolňovač pneumatik. Prodám ruční zouvačku pneumatik na osobní automobily. Taktéž zouvací palec a použité ruční nářadí je opatřeno plastovými.


Vyvažovačky TECO, ruční příruba. To máte ty závažíčka, ventilky, pytle na pneu , montážní pasty, vyvažovačky a zouvačky , ruční nářadí. Ceny pneumatik jsou platné do 20.


Funkčnost nezjištěna prodáváno jako použité na opravu apod. Vyzúvačky pneumatík sú nutnosťou vybavenia každého pneuservisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...