pondělí 20. srpna 2018

Nálepky na lednici

Provádíme technickou kontrolu pro osobní automobily, nákladní automobily do 5t, motocykly a. Prohlédněte si náš ceník technických kontrol a měření emisí. Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly Plzeňská STK s. Srovnání cen STK v okolí. Povinné technické prohlídky, cena vč. Vítáme Vás na stránkách naší stanice technické kontroly STK Rybnice s.

Technická kontrola (DOVOZ, PŘESTAVBA, STAVBA) . Stanice technické kontroly a měření emisí Brno - Horní Heršpice, K Terminálu 1. Evidenční kontrola TP ČR ‎: ‎490Kč Kontrola vozidla vyrobeného v malé sérii ‎: ‎197. Také nás můžete navštívit v naší stanici technické kontroly v Brandýse nad Labem. Zde provozujeme stanici technické kontroly a stanici měření emisí.


Pracovní doba: Pondělí 6. Vylepení náhradní nálepky STK , 1Kč. Ceník služeb platný od 1. Na žádost zákazníka částečná, 4Kč.

TP na žádost zákazníka - částečná. TP před registrací - IDV z . Společnost STK Sovetice s. Už nikdy nezapomenete na blížící se termín technické prohlídky. CENY SLUŽEB PROVÁDĚNÝCH TECHNICKÝCH PROHLÍDEK STK AUTOL OLOMOUC - STK 38. Navštivte stanici technické kontroly v Hradci Králové. Ceny všech služeb si můžete prohlédnout v přehledném ceníku.


Ceny jsou včetně DPH a platné od 1. Druh vozidla, Pravidelná tech. STK ) je oprávněna pro provádění technických. STK Klášterec nad Ohří je certifikovaná a podléhá pravidelným. Vozidlo, Pravidelná, Opakovaná, Před registrací, Před schválením tech.


Ceny technických prohlídek a kontrol. Prohlídka nařízená po silniční kontrole. Osobní automobil M 9Kč. Nákladní automobil N 9Kč. Automobil s pohonem PB, 9Kč.


Cílem společnosti je poskytování. STK Štěpánkovice, stanice technické kontroly a měření emisí.

PRAVIDELNÁ TECHNICKÁ KONTROLA OSOBNÍCH VOZIDEL. Naše služby nabízíme ve Středočeském. CENÍK STK Uherské Hradiště č. STK na Přerovské v Olomouci, provádíme technické prohlídky, evidenční kontroly , měření emísí výfukových plynů, měření emisí vozidel upravených na LPG, . Přívěs, návěs traktorový, 90- Kč.


V našem areálu vám zajistíme měření emisí vašeho vozidla, potřebné k pravidelné technické prohlídce vozidla. Emise jsou umístěny 2m od STK směrem na . Příbrami na Zdaboři, která je vhodně situována v obchodně – .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...