pátek 10. srpna 2018

Ekobal vestec

Ekobal vestec

Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt permatex gumový ochranný náter podvozku. CAR SYSTEM KS 1nátěr podvozku 1l. Body 9náter na podvozky v čiernej farbe je tixotropný materiál na báze kaučuku a bitumenu. Odoláva korózii a mechanickému poškodeniu. Vynikající přilnavost na kovový.


Resistin Car je roztok vápenatého mýdla oxidovaného parafinu s přídavkem asfaltu a inhibitoru koroze ve směsi následujících organických rozpouštědel. Unsubscribe from drabek115? To Vojtenna: Fotil som z odbornej literatúry strán Ao konzervácii dutín a podvozku vozidiel a veteránov,ale je to bohužial nečitateľné, pridám, až sa dostanem . Náter na ochranu podvozku. M náter na ochranu podvozku.


Tak po dlouhém bádání co natřít na podvozek jsem se rozhodl pro konkor500- nevyžaduje žádný speciální základový nátěr a neměla by se udělat krusta jak u . Popis: Tixotroper Unterbodenschutz zähelastich. Ochranné nástřiky podvozků a dutin - Nejlevnější barvy laky u nás. Ak potrebujete zastaviť koróziu na podvozku svojho auta, tak v tejto kategórii. Tlumex Špeciál – farba na autáTlumex Speciál je vrchný syntetický náter s . Ochranný voskový nátěr na podvozky všech druhů vozidel.


Ekobal vestec

VLASTNOSTI Asfaltový antikorozní a antiabrazivní nátěr určený k ochraně spodních části karoserií automobilů. Zaschlý film má velmi dobrou odolnost proti. RAPTOR predstavuje unikátny tvrdý ochranný náter - ochráni Vaše auto, stroje, loď či vysokozdvižný vozík. Avatar člena jirka dagmar. Antikorozni nater je skvela vec, nicmene zatrit jim shnilou podlahu ma stejny.


Dobrý odhlučujúci účinok. Tlumex Plast vrchní syntetický nátěr k ochraně podvozků platné do: 30. Pro ochranný nátěr na náhradních karosářských dílech, jako jsou blatní.


Gumový ochranný náter podvozku. Teraz s novým chemickým zložením! Pre maximálnu pevnosť bolo pridané gumové tesnenie, chránia . Ochrana podvozku bitumén-dlhodobá ochrana a ošetrenie podvozku auta,. Samozřejmě počítám s tím že suříkovy základní nátěr budu muset ještě natřít vrchní barvou popřípadě nějakým gumu asfaltem.


Dopyt: na náter podvozku auta, Pezinok - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Mate niekto nejake skusenosti aky material mam . Rýchloschnúci ochranný náter (v spreji) na báze gumy.


Ekobal vestec

Po vyschnutí vytvorí štruktúrovaný . Má protihlukové vlastnosti. Underbody Coating je dlhotrvajúci asfaltový náter na ochranu podvozku pred koróziou. Nekvapká a nevytvára hmlu pri aplikácii. Nabízíme profesionální ošetření podvozku , karoserie a dutin vašeho vozu.


Nástřiky provádíme značkovými přípravky DINITROL, které zajišťují perfektní ochranu . Prostředek na ochranu podvozků proti korozi, který vytváří v suchém stavu trvale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...