pondělí 1. června 2015

Autodíly brno táborská

Autodíly brno táborská

Olejová náplň automatické převodovky má životnost cca - tis. DSG - Koncern VW, CVT bezestupňová převodovka , Multitronic nebo. Nevýhodou je naopak jeho kratší životnost.


Autodíly brno táborská

PEMCO iMATIC 4je syntetický. Zajišťuje nízké opotřebení a dlouhou životnost převodovky. Přesto automatické převodovky mají jednu velkou nevýhodu a tou je jejich životnost. Podle statistik servisů životnost automatické převodovky pomalu končí.


Včasnou výměnou oleje si zajistíte dlouhou životnost převodovky. Výměnu oleje automatických převodovek provádíme profesionální plničkou oleje. Automatická převodovka DSG (německy DSG , Direktschaltgetriebe, anglicky menší olejová náplň, nižší životnost , pro motory s nižší kroutícím momentem), . Obvyklé typy převodovek umožňují nastavit. Dvouspojková samočinná prevodovka DSG od VW bola prvou masovo takto.


Převodovky s vysokou životností umožňující úsporu. Co je to DSG a jaké problémy působí DSG. Mou volbou by byla šestistupňová DSG převodovka DQ25 u které je dvouspojka trvale. Zásadním faktorem pro prodloužení životnosti DSG převodovek je . Volbou spojky s olejovou lázní je zaručena delší životnost a širší spektrum . Automaty totiž mají omezenou životnost a jejich opravy a repase stojí.


To už ale neplatí o moderních převodovkách DSG , kde je spotřeba . Je tu ale velký problém – životnost automatických převodovek. Tuning DSG převodovky není podmíněný chiptuningem řídící jednotky . Jak jste již jistě pochopili, tak převodovka DSG disponuje dvěma spojkami. Proč u nás nechat provést kompletní výměnu oleje automatické převodovky ? Pro maximální životnost automatické převodovky je nejvhodnější . Vyvarujte se častých chyb, prodlužte její životnost a dosáhněte nižší spotřeby. Všechny převodovky DSG jsou vybaveny režimy D (drive k jízdě vpřed), S (sport), . Za prvé, tento typ převodovky výrazně zjednodušuje proces jízdy, jízda se stává. APR úpravy jsou speciálně odladěné pro hladký chod s DSG převodovkou a. Volkswagen a převodovku DSG známé.


Autodíly brno táborská

DSG TUNING – Optimalizace softwaru převodovek DSG. Keramická přísada do oleje pro motory a převodovky. Má otázka zní, jde to nachipovat aniž by se snížila životnost dsg , či spojek?


Tak jako tak do 3s mírným náběhem převodovka vydrží. Není tomu tak dlouho, kdy byly automatické převodovky symbolem nejen. Pro klasické automatické převodovky i převodovky CVT, DCT i DSG.


Vstupní diagnostika automatické převodovky je u nás v servisu zdarma. CVT) převodovek a dvouspojkových ( DSG ,PDK) převodovek. Nevím, jestli si to přesně vybavuji, ale četl jsem snad životnost 250t km nebo 150t. Zaruka je roky a vetsinou, pokud to vydrzi prevodovka v dobre kondici, vydrzi. DSG nebo retezova MULTITRONIC, ty se opravovat nedaji!


Zato automatické převodovky se čím dál častěji tváří, že po nás nic nechtějí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...