středa 17. června 2015

Galvanovna plzeň

Galvanovna plzeň

První plzeňská galvanovna s. Galvanovny a lakovny v Plzni -město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PEMEX - ivp, s. Kovodružstvo, výrobní družstvo. Zástupce vedoucího galvanovny , technolog pro eloxování . Průmyslová, Plzeň , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . PRVNÍ PLZEŇSKÁ GALVANOVNA s. Poptáváte galvanické zinkování? Hledáte galvanovnu v Plzni?


Galvanovna plzeň

V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Vše v naší soukromé galvanické lince. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies . Výroba odliatkov, kovoobrábanie, sústruženie, galvanické zinkovanie, morenie a fosfátovanie kovových dielov. Galvanické zinkování, moření a fosfátování ocelových dílů závěsovým i hromadným způsobem. Dodavatel zařízení pro galvanovny a neutralizační a zneškodňovací stanice, čištění vod z galvanických a chemických povrchových úprav.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom . Místo výkonu práce: Daikin Industries Czech Republic s. Ověřené informace o firmách z oboru Lakovny (lakování) a galvanovny v okrese Plzeň - město a okolí. Společnost REPON se specializuje na povrchové úpravy kovů. Nabízíme galvanické zinkování, niklování, chromování a černění oceli nebo eloxování hliníku.


Jaderné strojírenství, a. Plzeň skoda-jaderne-strojirenstvi-a-s-plzen. Jsme dynamicky se rozvíjející společnost, která v oblasti galvanizérství a broušení přebírá mnohaleté zkušenosti a know-how . Nabídka závěsného i hromadného galvanického zinkování, lesklého dekorativního chromování, tvrdého chromování, niklování a alkalického černění. Provádíme galvanizace, galvanizace na zakázku, galvanické niklování, chromování a pozinkování na zakázku (galvanické). Velešín, Budějovická 148 . Výrobna: provozovna Slévárna Hájek. Chromovna Slaný chromuje mimo jiné pro tyto podniky: Škoda Auto, Škoda TS Plzeň , Vítkovice, Žďas, Třinecké železárny, Mittal Steel atd.


Advokátní kanceláře v Plzni , se sídlem na ulici Martinská 8. V Plzni zvítězil tým z Klatovského gymnázia. Sídlo společnosti se nachází v Plzni v průmyslovém . WITTE Automotive galvanovnu chromových dílů závodu WITTE Niederberg se sídlem na Friedrichstrasse specialistům na . Dodání technologie chlazení kapaliny. Kategorie, Průmyslové chlazení . KOVODRUŽSTVO, výrobní družstvo v Plzni - Specializujeme se na. Oblastní inspektorát Plzeň , ze dne 2 . Naše firma v rámci svých výrobních aktivit nabízí ucelený .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...