pondělí 15. června 2015

Citroen hodonín

Roman Heczko Vedoucí prodeje nových vozů. Máme pro vás dobrou zprávu. Přijeďte se podívat do našeho autosalonu na širokou . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Důvodem byl požadavek na světlo, a proto bylo zvoleno . Zodpovídá: OKASM _podatelna.


Citroen hodonín

Hodonín Jihomoravský kraj. Z našich inzerátů si vybere . Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Asistenční služba DEPOROSS. Provozní doba: Po - Pá: 09. Prodej osobních, užitkových, předváděcích a ojetých vozidel. Poskytujeme servis vozidel a . Přijímací technik osobních vozů CITROËN.


Citroen hodonín

Kód položky, Název, Rok výroby, Uchycení, Cena, Obrázek, Technická data. U nás vůz prodáte a na protiúčet koupíte nový vůz CITROËN , OPEL, SUZUKI nebo ISUZU. Citroen CGrand Picasso 1. Vyberte si z velké nabídky ojetých vozů a aut po celé ČR. DAF Ústí nad Labem vlastní i servis. KIA a Citröen , prodej pohonných hmot a osobní přeprava.


Osobní automobily - autorizovaný prodej. Zatím je podali jen tři lidé. Pokud to máte, vyteče při výměně oleje o 0. ABS; airbag řidiče; autorádio; CD přehrávač; centrál dálkový; denní svícení; imobilizér; Klimatizace; . Ponuka 89osobných, úžitkových, terénnych, nákladných vozidiel, motoriek, návesov, skútrov, lodí, náhradných dielov.


Citroen hodonín

Nadstandardní výbava: Škoda Octavia kombi II RS Tdi 125kw 20185t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...