středa 3. června 2015

Oprava pneumatiky spray

Oprava píchlého kola čínskou opravnou sadou . K případům prasklé, poškozené či proražené pneumatiky jezdíme asi devětkrát denně. A jen zhruba polovinu případů lze vyřešit na místě . Spray Vám umožní nouzový dojezd bez demontáže pneumatiky po defektu. Opravy a foukání bez nutnosti demontáže kolaPoužití zejména pro motocyklySprej .

Poradíme Vám jak vybírat oprava defektu. Sada samolepících fleků na opravy duší BBB BTL-LeakFix. Lepení Zefal spray 100ml.


Pokud se v pneumatice objeví jen nepatrná dírka, probíhá oprava lehce. Dále nelze tímto aerosolem provádět opravy pneumatik se zcela protrženým . Spray se pomocí hadičky se závitem ventilku aplikuje přímo do pneumatiky. Přinášíme vám další ze série videí s návody na nejzákladnější údržbu vašeho vozu.


Videa ocení především úplní.

Jedná se o neabrazivní směs rozpouštědel, která nezanechává žádné zbytky na přilehlých lakovaných a plastových plochách. Stříká se na bok pneumatiky a lze. Působí hluboko do pneumatiky a vytváří speciální těsnicí fólii, která zajišťuje efektivní opravu. Compass Sada na opravu defektu pneumatiky - Opravná sada pneu. Sprej na opravu defektu pneumatiky je určený k rýchlej a oprave a. Tire 4ml - SPRAY na lepení pneu.


RESQ poloautomatická opravná sada 450ml Osobní, SUV oprava defektu, průrazu pneumatiky. Defekt opravný sprej pre rýchle núdzové opravy pneumatík. Fix A Flat sprej je určený pre núdzovú dočasnú opravu.


Ochrana a lesk na pneumatiky mechanický spray. Extra silný přípravek na oživení vzhledu a ochranu pneumatik. Odstraňuje matný povrch, zabraňuje. Slúži ako provizórne oprava pri drobnom defekte pneumatiky. Rychlá oprava defektu bezdušových pneu spray se šroubovací tryskou.


Spotřební materiál, oleje a chemie Kola a pneumatiky Opravy pneumatik. Aerosol musí být správně uskladněn, aby nedošlo nárazům na nádobku.

Sprej pro opravu pneumatik uzavře otvory v pneumatice a opět ji nahustí. Vhodný pro všechny typy pneumatik (s duší i bezdušových). Speciální spray pro nouzové opravení defektu pneumatiky. Snadná aplikace bez nutnosti použití dalšího nářadí a demontáže postižené pneumatiky. Pravidelné akcie a zľavy na Opravné sady na pneumatiky.


REPARA PINCHAZOS - oprava na prepichnuté pneumatiky 5ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...