úterý 9. června 2015

Magnetické samolepky na auto

Chcete reklamu na auto a nechcete si poškodit svůj lak? Najlepšie ceny, jednoduchá grafika v cene. Online kalkulácia, objednajte ešte dnes. Ahoj, máte nějaké zkušenosti a rady?


Drží to i při vyšší rychlosti? Máte zaručeného stvořitele?

Nabízíme levnou a vysoce kvalitní magnetickou folii na auto různých rozměrů , včetně potisku, snadná a rychlá instalace. Cena bez DPH ‎: ‎53Kč Magnety-nalepky. Magnetická folie na auto - reklama na Vaše auto.


Jsme schopni vytvořit také firemní označení větších rozměrů na kapotu automobilů. Návod k používání magnetické fólie. Před instalací na čerstvě navoskovaný povrch je nutné počkat minimálně hodin. Použití magnetické samolepky např.


Výroba kvalitných magnetiek rôznych rozmerov - vhodné na auto , chladničku, alebo ako originálny darček. Objednajte si online z pohodlia domova.

Tuning samolepky a samolepky na auta - maloobcho velkoobcho e-shop - informační stránky o. Nápisy a loga z magnetické folie . Odnimateľná magnetická nálepka na auto začiatočníka, na upozornenie ostatných vodičov na zvýšenie pozornosti. Výhoda tejto magnetickej nálepky je v tom že . Možnosť umiestnenia na auto , alebo iné pohyblivé kovové predmety. Vhodné na dočasné označenie napr.


Na magnetickú fóliu aplikujeme samolepky s plnofarebnou potlačou alebo rezanú grafiku. Jedna samolepka na stene, na ktorú sa potom umiestnia magnetické. Podrobný popis produktu . Výstražná magnetická nálepka na auto , upozornenie Dieťa v aute , chlapec, alebo dievča . Tiskneme malé i velké samolepky na zakázku, nápisy na výlohy, magnetické fólie ,. Vyrobím reklamní nápisy na firemní vozy, kompletní magnetické označení pro vozy taxi, reflexní fólie, firemní loga na magnetickou fólii, nápisy na výlohy obchodů, tuningové samolepky ,. Tento jedinečný reklamní nosič je vyrobený z pružné magnetické folie opatřený potiskem na samolepící folii s laminací. Laminace chrání tisk před UV zářením a . Bonus začne platiť ihneď ako bude vaše auto označené.


Ilustračná fotografia toho, ako budú vyzerať samolepky , resp. Potištěnou magnetickou fólii lze použit pro tvorbu magnetických samolepek, které mohou být umístěny na libovolné kovové povrchy, jako například prezentační . Plocha musí byť magnetická, na hliníku nedrží. Taktiež môže byť problém, ak bolo auto búrané a pod lakom je vrstva tmelu.

Grafiku ktorú chcete vytlačiť nám . Krásné logo vlastní magnetické nárazníky auto samolepky a značky na gasser- print. Například jako označení taxi či různá doprovodná vozidla při. Reklamní magnety vhodné pro přichycení na autech a autobusech. Samolepky na auto , kľúčenky, magnetické otvárače na fľaše, podložky pod myš, klipsy na výstavné číslo,. MAGNETICKÉ TABULE PRO DĚTI.


SAMOLEPKY PIKTOGRAMŮ HRAČEK. Tabulové magnetické samolepky. Snadno si vytvoříte prostor pro prezentaci a zvýšení kreativity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...