pátek 19. června 2015

Opravy hlav motorů

Naše firma provádí opravy hlav spalovacích motorů. NEJČASTĚJI DĚLÁME TYTO OPRAVY : OPRACOVÁNÍ ROVINY HLAVY. V rámci služeb pro autoservisy a opravny ze Šumperka nabízíme profesionální renovace a kompletace hlavy válců. Specializujeme se na opravy hlav diesel motorů.


Dále provádíme tlakové zkoušky, broušení ventilů a svařování hliníku.

V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou . Nejen natlakováním hlavy , kdy je kontrolován únik vzduchu z vodního prostoru je rozhodující pro další použití hlavy. I když není nalezen únik . Vítejte na webových stránkách našeho servisního střediska JUMi_CAR, ve kterém provádíme opravy hlav válců spalovacíh motorů automobilu osobních, tak i . DUM 2Celková oprava hlavy válců. Opravy hlav a bloků motorů. Při velmi vysoké ceně opravy hlavy , nebo při nevratném poškození dodáváme .

Prodej motorových dílů, opravy hlav válců, bloku motoru , ojnic, tlakování hlav , broušení hlav , hlikových hřídelí, vyvažovací hřídele VW, vložkování, vrtání válců,. Nabízíme opravy prasklých hlav motorů , výměny a broušení ventilů, opravy hlav válců atd. Vyměňujeme vodítka a sedla ventilů, rovnáme dosedací plochy. Provádíme též opravy hliníkových motorových hlav – opravy. Brusírna Smetana výbrusy motorů, tlakování a opravy hlav motorů , honování, polomotory, soustružení.


Demontáž, opravy hlav válců, montáž a seřízení - ventilový rozvod OHV. Demontáž hlavy válců: S demontáží můžeme začít až po vychladnutí motoru. VALÁŠEK - autoservis, pneuservis, diagnostika vozidel, opravy hlav motorů. PD (Octavia, VW a další ). VLOŽKOVÁNÍ VSTŘIKU PD HLAV S TLAKOVOU ZKOUŠKOU PRO ROZVOD NAFTY.


Přidejte fotky pro zákazníky. Autoservis, udržba vozidel, autoservis škoda, oprava motoru , go motoru , turbodmychadlo, repase. Generální a střední opravy dieselových motorů. Kompletní opravy hlav motorů osobních a užitkových vozů a výroba tlakových hadic.


Renovace klikových hřídelí, broušení hlav atd.

Repasované hlavy nahrazují hlavy nové a jsou tak finančně méně . Navigate with Waze to find the fastest possible route. Kromě základní údržby, jako je výměna oleje, výměna rozvodů, filtrů atd. Svoboda Jiří - renovace hlav motorů - Autoservis a pneuservis.


Zaměřujeme se na opravy hlav motorů a tlakování. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


Dynamické vyvažování a opravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...