pátek 19. června 2015

Autokosmetika škoda

Moderní chladící kapalina s vynikajícími užitnými vlastnostmi. Mísitelná s ostatními nemrznoucími kapalinami, vhodná pro letní i zimní provoz. Tato webová stránka používá cookies.


Cookies mohou být použity pro marketingové účely, statistické a přizpůsobení služeb individuálním potřebám uživatele. Oranžová chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. Určena pro nejnovější vozy s celohliníkovými motory.

Prodej náhradních dílů všech značek. Možný i osobní odběr na prodejně v Bohumíně Pudlově. Značková chladící kapalina FEBI, která splňuje normy dle originálních čísel.


Antifreeze GVIP je nejprodávanější chladící kapalinou mezi „červenými“ . Může být použita ve všech spalovacích motorech, jejichž konstrukce je . Popis produktu MPA ANTIFREEZE GTYP D 25l oranžová chladicí kapalina na bázi monoethylenglykolu. Chladící mrazuvzdorná červená kapalina Gna bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Hledáte chladící kapalina g? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Kdo se pohybuje v oboru nebo čte odbornou literaturu ví, že chladící kapalina se v rámci údržby nemění. Chladící kapaliny do chladičů automobilů s červenou barvou a nízkou teplotou zamrzání -35C. To platí u modrozelené Gi červené G12. Zatímco klasická modrozelená chladicí kapalina je tzv. Gs vysoce protikorozními vlastnostmi.


Nízkotuhnoucí chladící kapalina Gurčená pro nejmodernější druhy motorů. ANTIFREEZE je vysoce kvalitní nízkotuhnoucí směs, zvláště vhodná pro chladiče. Kamenná prodejna Brno- Modřice. Novodobá univerzální kapalina do chladiče automobilu s vysokými parametry kvality. Revoluční receptura chladicí kapaliny byla oceněna v Bruselu, Ženevě i . Zatímco označení G1 Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou.


Nová chladicí kapalina má nadále stejné zbarvení, protože podstata. Je vyrobena z monoetylén-glykolu s antikorozními přísadami, zvláště vhodná pro chladiče moderních . Ty nejlepší chladící kapaliny do auta za velmi příznivé ceny! U Autorykl si vybere každý řidič. Kapaliny do chladičů G1 Ga Gpro vozy Škoda a . Termínem nemrznoucí kapalina se označuje kapalná látka používaná pro chlazení.


V automobilovém průmyslu se používá termín chladicí kapalina , který. DYNAMAX COOL ULTRA G, chladící kapalina l.

Popis produktu: Dynamax COOLANT ULTRA Gje koncentrovaná nízkotuhnoucí chladicí kapalina určená. Odesíláno obvykle do hodin. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...