čtvrtek 25. června 2015

Autopůjčovna ostrava poruba

Vozidla půjčujeme jak na jeden den,tak dlouhodobě. Bez omezení najetých kilometrů! Pak jste tu správně autopůjčovna dodávek i aut Rentner nabízí své služby i . Kolik stojí auto, které si nekoupíte? Naproti supermarketu BILLA. Sixt obsluhuje současně i terminál mezinárodního letiště . Nejsme drazí a při dlouhodobém pronájmu auta dokážeme vytvořit individuální nabídku.


Autopůjčovna ostrava poruba

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Hlavní výhody naší autopůjčovny je ŠPIČKOVÝ STAV VOZIDEL podložený VLASTNÍM SERVISNÍM ZÁZEMÍM, včetně AUTMYČKY. Vše servisováno, nízká cena a rychlá komunikace ! Přestěhovat nábytek do nového bytu, dovést si velkou postel z IKEA, naložit stavební materiál z Hornbachu.


Nabízíme pronájem dodávek, minibusu a přívěsného vozíku. To a nejen to zvládnete s naší dodávkou. Ceník půjčovného - OSTRAVA. Jednotný ceník zápůjčky pro UŽITKOVÁ . Imperial Car Rental Poruba nabízí vynikající autopůjčovna služby Poruba na nejvíce konkurenceschopných cenách v Ceska republika. Vyzkoušejte Imperial Car . Ostrava - Poruba Ukázat na mapě.


Autopůjčovna ostrava poruba

Prosíme přívěsy objednávejte telefonicky na tel. Special a slevy jsou k dispozici. Půjčovna osobních vozů a karavanů. Poptat: Zobrazit poptávkový formulář.


Milan Aprias - AUTOPUJČOVNA DUO ,Milan Aprias - AUTOPUJČOVNA DUO ,M. Společnost Autolaros Speed s. Jsme k dispozici nonstop. V naší autopůjčovně si zaručeně vyberete vhodný osobní, nebo užitkový vůz Peugeot za příznivou cenu. Prověřené a ověřené vozy Morava. Dlouhodobý pronájem vozů.


Odtahová služba, servis klimatizací, prodej . Firma Sixt je především známá jako největší autopůjčovna. Přistavení zdarma, včetně letiště Mošnov, operativní leasing, likvidace pojistných. Autopůjčovna Sixt je jednička na českém trhu. Bohužel některé autopůjčovny vyžadují věk řidiče vyšší než let a to.


Opel Vivaro TDi, 9míst. Orlová Havířov Karviná Krmelín. Bez starostí si zapůjčete vozidlo z autopůjčovny nebo sdílený automobil.


Autopůjčovna ostrava poruba

Nad Porubkou – Nábřeží SPB (Vřesinská) – 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...