pondělí 29. června 2015

Výkup motorů

Vykupujeme poškozené i nepoškozené motory a vozy všech značek. Pokud máte havarovaný vůz a motor OK, nebo motor KO nabídněte. Specializovaný kovošrot SUDA se zabývá výkupem, tříděním a zpracováním automotorů. Zajišťujeme výkup motorů z aut za výhodných finančních podmínek.


EL_ Pračkové motory, Kč.

EL_ Plastové ventilátory z procesorů, zdrojů PC apod. Výkup barevných kovů, sběrné suroviny ceník, kovošrot a výkup kabelů. Spalovací motory bývají nejčastěji celohliníkové popřípadě kompozitní, ve složení.


Nějaké informace o výkupu spalovacích motorů najdete i na další stránce o . Dále vykupujeme skladové zásoby nepoužitých, použitých, vadných . Zde je to správné místo kde můžete vyplnit informace o STARÝCH motorech , modelech a příslušenství, které chcete vyněnit případně prodat. Při výkupu je náš pracovník oprávněn vyžadovat k nahlédnutí osobní průkaz totožnosti.

Výkupní ceník – Motory , transformátory, cívky. Elektro motory , trafa, cívky. Hromada vykupovaných elektromotorů od 3kg. Více informací je dostupných na stránce Výkup autovraků. Nevíte kam se starými, použitými elektromotory?


Výkup elektromotorů , alternátorů, starterů, traf za nejlepší ceny. Auto - Vykup motoru bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Ceny elektromotorů výkup.


Výkup a zpětný odběr elektroodpadu, elektrospotřebičů a elektrozařízení. Veškeré důležité dokumenty vždy naleznete v sekci Ke stažení. Těšíme se na Vaši návštěvu!


Aktuální ceník výkupu na váš e-mail.

Plzeň: zaměřujeme se především na výkup kabelů, plastů a barevných kovů. Kromě výkupu provádíme také likvidaci a recyklaci odpadů. Kontaktujte nás prosím prostřednictvím formuláře a nabídněte nám servomotor…. Přijedeme , naceníme, odvezeme…. Nemáte čas a možnosti, zabývat se prodejem vašeho plavidla?


Nabízíme odkup, případně zprostředkování prodeje Vašeho plavidla či lodního motoru za . Vlastníte dodávku, nebo nákladní auto a chcete ho prodat? V podstatě máte možnosti. Výkupujeme , odvezeme a zajistíme ekologickou likvidaci elektrošrotu.


Výkup kovu Brno, Minská - Václav Absolon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...