čtvrtek 18. června 2015

Ipad mini výměna skla

Vyplatí se ještě provést opravu? Rozbité sklo iPad je časově náročné ale není nemožné. Zdravím Vás, už jste někdo zkoušel vyměnit sklo svépomocí na iPadu mini ? Já se na to chystám tento měsíc až dorazí z číny.


Sehnal jsem skoro zadarmo iPad.

Máte na svém Ipadu Mini prasklé sklo na LC display však funguje a nezobrazuje žádné pruhy ani podobné vady ? Výhodnější a levnější výměna dotykové plochy se sklem s využitím Vašeho starého LCD displeje. Tvrzené sklo Vám již přijde přilepené, proto se nemusíte obávat jeho instalace. Servis a opravy iPad Mini. Pad - nové sklo (místo černého bílé), nový rámeček (místo černého bílý), nový vypínač, nový home button a nová WiFi.


Výmena dotykovej plochy - iPad Air 2. Výměna dotykoveho skla na nejnovějším iPadu.

Ke každé opravě sleva na ochranné sklo. Navštivte naší pobočku v Praze. Pad mini opravíme levněji již od 8Kč. Náhradní sklo s dotykovou plochou (digitizér) pro výměnu Vašeho prasklého skla u Apple iPad Air 1. Používáme výhradně originální náhradní díly nebo certifikované díly nejvyšší jakosti.


Neúčtujeme si cenu poštovného. Po opravě odesíláme zpět v případů . APPLE IPAD MINI , AIR. VÝMĚNA KOMPLETNÍHO LCD DISPLEJE S DOTYKOVÝM SKLEM. Naši technici provedou výměnu displeje na iPad Air rychle, odborně a na . V takových případech stačí vyměnit displej či dotykové sklo. Doba opravy je závislá na . Technici po Praze zdarma.


Dotykové sklo je dodáváno včetně home buttonu, takže je výměna jednoduší a rychlejší. Sklo obsahuje oboustranné lepící proužky, pro . Předcházet jí přitom můžete tvrzenými skly v hodnotě několika stokorun.

Nefunkční dotyk, prasklé sklo , nefunkční displej. Malá výdrž baterie, nečekaně se vypíná. Váš telefon pravděpodobně upadl a místo toho, aby se poškodil, veškerou energii . Ceník servisních úkonů a oprav. Oprava a servis, výměna prasklého, rozbitého dotykového skla. Cena zahrnuje náhradní díl a práci servisního technika.


Společnost iFixit jako první rozebrala iPad Mini a kromě špatného. Pad budou více používat děti a výměna skla bude patřit k častým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...