úterý 30. června 2015

Myčka líbeznice

Myčka líbeznice

Mycí linka s pěnovými kartáči a obsluhou. Myjeme také motocykly, skútry a . Jedná se o speciální bezkartáčový způsob mytí, díky kterému je . Přímo v nákupních centrech. Než si nakoupíte - Vaše auto ručně vyčistíme.


Kompletní mytí za hodinu. Lázně pro Vaše auto- ruční mytí, čištění a tepování interiérů, dezinfekce klimatizace, impregnace a čištění kůže, náhradní vozidlo, káva a wifi zdarma. ERPACÍ STANICE POHONNÝCH HMOT, MYČKA. Globus čerpací stanice a myčka. Nabízíme vám na naší mycí lince revoluční novinku v ČR – bezkontaktní mytí motorek s slevou jen za 28-Kč.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Dobrý den,potávám opravu myčky baumatic BDF683SS.


Myčka líbeznice

Omlouvám se za jednoduché popsání . Líbeznice - Ruční mytí - Ondřej Hutník. Kuchyňská linka plně vybavena indukční deska, el. V ložnicích je zabudována . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Myčky v obci Praha. Starší myčka na chatu nebo do studentského bytu. Myčka Beko, funkční, velmi úsporná ener.


Vysokotlaká myčka pro domácí použití. Vhodná k mytí automobilů, motocyklů, fasá teras, chodníků, bazénů, zahradního nábytku apod. Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Antonína Judytky 86 LÍBEZNICE.


Otvírací doba: PO-PA 9-19h. Příležitosti pro Gastro . Mikrovlnná trouba, myčka nádobí, konvice a toustovač jsou také k dispozici. Kvalitní zboží skladem a odborníci, co poradí s výmalbou, malováním i drogerií. De Dietrich ,vestavěný kávovar a myčka.


Nábytek z masívu , kožená sedačka, jídelní stůl pro lidí může být předmětem prodeje po dohodě. Belong anywhere with Airbnb. Najděte nejlevnější benzín a naftu v okolí.


Elektro a počítače › Elektroservisy › Domácí spotřebiče › Pračky, myčky. Rodinné domy na prodej na Reality Sousedé. Kuchyň je kompletně vybavená vestavěnými spotřebiči, kromně lednice (MW, trouba, sporák, myčka 60cm), vstupní chodba s vestavěným botníkem, dále malá.


V přízemí je prostorný pokoj navazující na kuchyň s kuchyňskou linkou na míru s vestavnými spotřebiči ( myčka , varná deska, digestoř, pečící trouba, mikrovlnka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...