čtvrtek 3. srpna 2017

Pneu slaný

MEGUIARS PlastX - leštěnka na čiré plasty , 2ml. Skladem v externím skladu ks. Používejte leštěnka s voskem na všechny černé nárazníky, lišty, masky chladičů, postranní zrcátka, spoilery, gumové a plastové díly. Aplikujte šetrně pomocí . MA-FRA Faspoiler ochranná leštěnka na vnější plasty.


Bohatá na ušlechtilé a výživné složky na polymerické bázi.

Na ošetřovaných částech vytváří ochranný . Ochranná leštěnka na vnější plasty bohatá na ušlechtilé a výživné složky na polymerické bázi na ošetřovaných částech vytváří ochranný lesklý film. Emulzní leštěnka s vysokým leskem na lak i metalízu. Silikonová leštěnka na pryž a plasty k čištění, leštění a konzervaci tmavých plastů. RENOPLAST S černidlem 3ml.


Odstraňuje jemné škrábance. Obsahuje vosk - odpuzuje vodu. S1leštěnka LACK UND KUNSTSTOFF POLISH na lakované povrchy a plasty 2ml.


Profesionální autokosmetika na oživení a ochranu plastů v interiérech vozidel.

Leštěnka určená pro čiré plastové povrchy. Mothers PowerPlastic 4Lights - leštěnka na světla a čiré plasty , 2ml. Black Trim Wax je určen pro obnovu černých plastových dílů, jeho složení . Tento přípravek rychle a jednoduše obnoví vzhled a lesk čirých plastových dílů. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Autokosmetika leštěnka na čiré plasty , 296ml. Prostředek pro čištění a leštění transparentních (průhledných) plastů.


Plast –X je snadno aplikovatelný luxusní . Meguiars Plast -X 296ml - leštěnka na čiré plasty. SONAX pro Přečtěte si více informací. Momentálne slúži iba na prezentačné účely. Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů.


Světla, štíty palubních přístrojů, hledí motocyklových helem a další povrchy z plexiskla a čirých plastů snadno . Směs konzervačních složek a přírodních vosků pro dlouhodobou ochranu plastických hmot. Vzhled povrchu po ošetření: . Sonax Barevná leštěnka NanoPro Bílá, Nanotechnologie Sonax, Německá autokosmetika. Neaplikujte přípravek na skla, plastové ani pryžové části karoserie . Chráni a čistí pneumatiky, gumové tesnenia a čierne vonkajšie plasty.


Obnovuje prirodzenú čiernu farbu a spomaľuje proces starnutia.

KČiernidlo- leštenka na. Kvalitní přípravek FASPOILER k ošetření vnějších plastových částí vozu, předchází odbarvování a stárnutí plastových dílů, objem 300ml. S1leštenka LACK UND KUNSTSTOFF POLISH na lakované povrchy a plasty 2ml.


Vosky a leštěnky na auto pro leštění laku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...