čtvrtek 1. srpna 2019

Pneu zavadil

Dotazek: Obednal sem si u opla origos opravnou tuzku na lak za 2a dosel mi normalni lak na nehty. Je to tak dobry akorat na velky tipance . Sprej na auto Škoda bezbarvý lak 2ml. Zakrývá hluboké rýhy a poškození od nárazu kamínků. Vhodné zvláště na pastelové laky. Ošetřená plocha snese cca mytí.


Pneu zavadil

DK Opravná tužka Opel Absolute Red 50S, GG 9ml. Tužka je konstruována na drobné. Vysoce kvalitní tužka pro opravu malých poškození na lehkých kovech a hliníkových ráfcích.


SONAX opravná tužka na lak modrá. Nejdůležitější vlastnosti: využití : karoserie. Skladem K dodání do dnů Autooprávárenská retušovací a korekční tužka naplněná metalickou barvou pro jednoduchou opravu autolaků 25ml. Opravná korekční tužka se štětečkem a akrylátovým autolakem pro drobné opravy laků jako jsou například dírky v kapotě od odlétajících kamínků, drobné . Hledáte lak na opravna tuzka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Opravdový čirý lak v tužce pro opravu extrémně hlubokých škrábanců a stop po kamení či štěrku.


Velmi hluboké škrábance, poškození . Zdarec, možná to tu už bylo, na starší lak , skoro let starý, avant B konkrétně tm. B škrábance, zvlášť hlubší, určitě v tmavomodré barvě . Panove mam dotaz, mate nekdo zkusenost s opravnou tuzkou na Cruze? Zatim teda zadny skrabanec nemam (musim zaklepat) ale tipuju ze drive nebo pozdeji. V první řade je třeba říct, že korekční tužky jsou určeny pouze na opravu lehce poškozeného laku (tedy vrchní čiré vrstvy – transparentní lak ), bez poškození až. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Pak přichází otázka, jak opravit škrábance na autě tak, aby lak vypadal.


Opravná emulze zaplní vytvořený vryp a pokud se dostane mimo na. Není třeba řešit odstín laku ‎: ‎Nutnost přesné ap. Jednoduché použití ‎: ‎Pero nikdo nefunguje jako.


Pneu zavadil

Pro metalizovaný lak sada obsahuje ve dvou nádobkách odděleně barvu a bezbarvý lak. Opravné tužky, spreje - nd-skoda-volkswagen. PEUGEOT KTZ NOIR PERLE metalická barva tužka. Cena 13Kč s DPH 16Kč.


Peugeot metalická barva - laková autoopravárenská retušovací . Opravná lakovací tužka na auto - autolak (ml) - State Blue (modrá. Barva pro opravu poškozeného laku auta State Blue modrá - (ml). Opravna tuzka na lak sonax - zelená na automobily značky ponúkame diely so zľavou.


Fix it PRO pero na opravu laku - škrábanců - tužka. Revoluční tekutý čirý opravný lak s UV ztužovačem, kterým se vyplňují a vyrovnávají rýhy. Koupí tohoto autodílu získáte slevu Kč. K tomuto výrobku nabízíme i. Pro základní odstíny překryté bezbarvým lakem. Takto je lakována většina nových . Motip Korekční tužka korekční tužky pro drobné opravy laku např.


Použití je obdobné jako u laku na nehty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...