pátek 2. srpna 2019

Pneuservis jirkov

Kola je možno donést kdykoliv bez. V našich servisoch Vám ponúkme služby pre opravu a údržbu snowboardov a lyží, brúsenie hrán, zaliatie sklznice . Servis Oprava, brúsenie, voskovanie. Adresa: Hornoměcholupská 56 Praha 1 10000. Spodní stanice lanové dráhy Prima Express. Fakturační adresa: SKI KLINOVEC s. Belgická 681/1Praha 2. Automatické převodovky - SERVIS Císař - Praha - Letňany Autoopravna Bláha a. SKIMAX STORE - luxusní lyžařské oblečení a lyže od světových značek.


Pneuservis jirkov

SKIMAX to jsou lyžařské speciality a profesionální servis. Milan Černý SKI – SERVIS – SPORT Janáčkova 1881/3Plzeň Tel: +472530. Best Value for Money on Sports Shoes, Sports Gear Sports Equipment. Find More Than Different Sporting codes In Our Shops At Affordable Prices. CZ na téma Ski servis Praha.


Ještě jedno info, servis lyží bude v provozu cca do konce dubna. U CZ SKI čekejte profesionální servis lyží, který na švýcarských strojích Montana provádějí zkušení. SKISERVIS - SEŘÍZENÍ A MONTÁŽ VÁZÁNÍ. Standardní doba - dnů dle typu servisu . Provozujeme půjčovnu lyží a celkově pronájem a servis zimního vybavení.


Pneuservis jirkov

POZOR - JSME NA NOVÉ ADRESE: Sokolovská 194/40 1Praha 8. Nabízíme kompletní lyžařský servis , montujeme a seřizujeme všechny druhy vázání. Pouze dobře připravené lyže a snowboard Vám garantují bezpečí a příjemně strávený den na sněhu. Samozřejmě tento servis přispívá i k Vaší bezpečnosti. GPS Braunerova Úterý: 10:- 18:00: Praha - 18000Středa: 10:- 18: 00.


V nabídce najdete konzole a hry Playstation Playstation Playstation ,. Taktiež zabezpečujeme profesionálny servis lyží, snowboardov a bežiek. Praha - Podolí, Dvorecké náměstí 405/ kontakt +479499.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...