úterý 13. srpna 2019

Pneuservis brandýs nad labem

Elektromechank pro stroje a zařízení - praxe - převíjení motorů , dílčí práce při . Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Kousek od Pardubic převíjí pan za 2jku (kontakt můžu poskytnout). Místo: East bohemia: Motorka: Má dvě kola a motor : Věk: Zase o rok víc . Mám motor Siemens kW, chci ho zapojit hvězda trojúhelník.

Multimetrem jsem propípal. Byl to nějakej špecijální druh zapojení, nebo je to zfušovaný např. Je z fabriky, tam byl připojenej. Reference firmy Rajmont s. Nabídka převíjení elektromotorů a oprav asynchronních motorů.


Námi vyráběné převíjecí zařízení je vybaveno třífázovým motorem s plynulou regulací otáček pomocí. Převíjecí zařízení výroba Kamat.

Výbrusy motorů automobilů a motocyklů, výbrus bloku motoru , broušení klikových hřídelí. Opravy a prodej elektromotorů a čerpací techniky. Opravy servis elektromotorů , bazénových čerpadel a ručního nářadí. Zakázková výroba přístrojových transformátorů, opravy a převíjení traf, tlumivek a cívek. Nabízíme opravy vodních, kalových a teplovodních čerpadel či domácích vodáren včetně převíjení motoru.


Opravy čerpadel, převíjení elektromotorů , prodej čerpadel, pronájem čerpadel, prodej rybářských potřeb. Poskytujeme servis elektromotorů , čerpadel a míchadel kejdy. Plzeň , Skvrňany Plzeňský kraj.


Prodáváme elektromotory a převodovky. Provádíme opravy asynchronních elektromotorů , kalových a bazénových čerpadel, elektrického ručního nářadí a převíjení rotorů a statorů do elektrického. Provádíme servis asynchronních elektromotorů od kW až do kW včetně převíjení větší výkony jedině po telefonické dohodě, zprostředkováváme prodej . Jste z Prahy a hledáte firmu, která se specializuje na prodej a servis elektromotorů , čerpadel a elektrických strojů?


Provádím především opravy a převíjení elektromotorů a cívek. Dále nabízím prodej nových elektromotorů. Mohu Vám nabídnout dlouhodobou praxi na trhu v . Opravy elektromotorů , čerpadel, transformátorů a jiných.

Prodej nových i repasovaných motorů , diagnostika. Nalejete do motoru a je jak. Myšlenka něco do motoru jednoduše nalít a tím ho opravit či dokonce vylepšit je jednou z nejlákavějších v celé oblasti motorismu. Prodej, opravy, převíjení : -elektromotory. Nabízíme prodej a servis: elektromotory, elektrické čerpadla, elektrické ruční nářadí, sekačky, mulčovače, křovinořezy, zahradní traktory, motorové pily, svářecí.


Jaro je tady a zahrady se brzy rozezní travními sekačkami a zahradními . Uhlíkové kartáče do elektrického ručního nářadí renomovaných značek. Hledáte kvalitní opravnu elektrospotřebičů v okolí Plzně ? Chcete opravit motor nebo sekačku? Nováková převíjení elektrických motorů v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...