středa 21. srpna 2019

Technická kontrola praha 4

VÍTEJTE V NOVĚ OTEVŘENÉ STANICI TECHNICKÉ KONTROLY. PRO PLYNULEJŠÍ ODBAVENÍ DOPORUČUJEME VČASNOU REZERVACI . Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pronto STK , s. MHMP - odbor dopravně správních činností Praha ) .

Přípojná vozidla – Obrzděná a O 55- Kč. B) Evidenční kontrola TP ČR, 39- Kč. Srovnání cen STK v okolí. Vám zajistí přípravu a zprostředkování provedení měření emisí a technikcé kontroly Vašeho vozu. Nabízíme také službu pick-up servis, . Stanice technické kontroly v Dolních Břežanech u Prahy nabízí technické prohlídky pro osobní i užitkové vozy vč.


Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly STK Kunratice s r. Jsme k dispozici všem majitelům aut v Praze a jejích městských částech. Dochází vám platnost technické kontroly a emisí?

Vyzkoušejte profesionální služby autoservisu LB Automobile Praha 4. Globální partner pro bezpečný svět. STK Praha - Chodov - Najisto. Nákladní automobil do 5t celkové hmotnosti, roky, roky. STK rychle bez starostí - to je MK Autoservis Praha 9. STK Hranice zprostředkovává technickou kontrolu a měření emisí v rámci platných legislativních norem. Společnost STK Sovetice s. STK a SME Praha , osobní automobily.


ME s technickou kontrolou (partner STK Kunratice Praha ), které rovněž . Měření emisí (ME) Praha pro osobní i užitkové vozy – Praha. Vždy dopravíme vaše vozidlo na STK od vás a zpět. Nová osobní linka STK na Kladně Švermově pro všechny druhy vozidel do 5t. V naší STK provádíme evidenční a technické prohlídky vozidel do 3. Technické kontroly vozidel do tuny.


Ceník zajištění stk a emisí. Cena zprostředkování: od 5Kč s dph. Práce probíha následovně váš vůz nám dovezete na provozovnu po sepsání . Na STK přituhuje, není to jen zpřísňováním jednotlivých předpisů, stále.


Než vyjedete na silnici či k nám na STK Šumperk,.

Provádíme technické prohlídky a kontroly vozidel, evidenční kontroly vozidel,. Vyražení úředně přidělených .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...