pátek 2. srpna 2019

Pneuservis velká dobrá

Pre dosiahnutie neskutočného vzhľadu laku auta, ktorý požadujú perfekcionisti, je určený práve tento prípravok. Prípravok k ochrane lesku Autoglym Extra Gloss. Certifikace GardX - ochrana laku pro Váš vůz.


GardX - stali jsme se výhradními mobilními partnery společnosti Defend Solutions s. Vosk na karoserii vytvoří účinnou ochranou vrstvu a rozzáří ho jako nikdy předtím. Máme pro Vás nabídku těch nejlepších vosků na trhu. Dnešní lak, který je vodou ředitelný je mnohem náchylnější na drobné poškození. NOvě nabízíme keramickou ochranu laku pro všechny vozy Lotus.


Reportáž o ochraně laku karoserie. Nanotechnologie pro ochranu laku automobilu je nejnovější dokonale prověřená metoda pro dlouhodobé vylepšení stavu a životnosti laku auta. Nejlepší keramická ochrana laku na trhu. Pouze v Ruční mytí Plus 4nano Opal- ochrana na roky.


Pneuservis velká dobrá

Ochrana laku , Andyhoauto. Naša tenká a sotva viditeľná ochranná fólia laku je všade tam, kde chcete ochrániť povrchovú úpravu vozidla pred lietajúcimi kamienkami a škrabancami. Keramická ochrana laku nahrazuje klasické voskování pastovými vosky a nabízí nespočet výho které doposud nevyřešila žádná jiná úprava. Nasiol ZRje keramická ochrana laku , chránící proti kyselým dešťům, ptačím výkalům, škrábancům, poškození sluncem a špatným omytím.


Section=serviceLakdo. RENOVACE LAKU A OCHRANA VOZIDLA Voskování Kvalitní vosk vytváří na povrchu laku ochranný film, který snižuje tření, odpuzuje vodu a nečistoty z laku. Pokud se rozhodnete dopřát vašemu autu to nejlepší a rozhodnete se pro keramický povlak s výdrží až několik let, je nutné přípravu laku rozšířit o strojní leštění.


DOLEŠTĚNÍ LAKU A INTERIÉRU - DETAILER SP. Jedná se o špičku v ochraně laku a skel automobilů. Nabízíme několik variant ochrany, která se liší délkou . Coating, detailing, autodetailing, dlhodobá ochrana laku , lotosový efekt, profi leštenie áut, coating na domáce použitie, čisté auto, ochrana laku , vysoký lesk. Nano keramická ochrana automobilu OiSO NANO CAR COATING řady Gold vytvoří na povrchu vozidla tenkou, velmi . Karosérie bude po dlouhou dobu krásně hladká, nečistoty nebudou snadno . Chraňte kapotu nebo blatníky před vnějšími vlivy mechanického poškození v běžném provozu. Více pro nový lak na karoserii nemůžete udělat.


Zpomalení stárnutí, ochrana před nepříznivými vnějšími vlivy i zvýraznění lesku a hloubky laku. Zkuste je a už nikdy nebudete chtít jiné! Audi Q– keramická ochrana laku.


Pneuservis velká dobrá

Tato ochrana laku je použitelná na všechny lakované a hladké . Značka: všechny DirtwashMUC-OFFPureWELDTITE. Zdravím chlapi, aktuálně jsem pořídil zcela nový VW Touareg, který je už u prodejce. Barvu jsem zvolil černou perleťovou Black Deep Pearl, . Speciální samolepící fólie, které ochrání lak Vašeho dopravního prostředku. Polepíme kolo, motorku, auto, dodávku, nákladní auto, člun, loď, skútr. Nano ochrana laku ml pro malé vozy – Skladem.


Vlastnosti NANO ochrany laku : Dlouhodobá vynikající ochrana až měsícůVynikající ochrana proti UV zářeníVysoký lesklý hedvábný povrchPrevence proti . Sada pro vytvoření keramické ochranné vrstvy na karoserii auta. Používá se na nové barvy a laky bez předchozí úpravy a na starší povrchy ošetřené produktem NANO-MASTER Obnova a Renovace laku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...