pátek 30. srpna 2019

Teflonovy olej

Teflonovy olej

Nástřik podvozku a dutin. Antikorozní nástřiky podvozků a dutin , chránící od rezi, odlétajících kamínků. Provedením nástřiku prodloužíte životnost karoserie Vašeho vozidla o mnoho.


Teflonovy olej

Produkty značky Waxoyl efektivně bojují proti korozi a škodám způsobeným nepříznivými vlivy prostředí. Díky tomu získala značka mnoho příznivců jak mezi . Prodlužte život svému vozu ochraným nástřikem RUST-STOP SYSTEM. Ochranný nástřik podvozku a dutin provádíme kvalitními a . Nejvhodnějším obdobím pro aplikaci ochranného nástřiku podvozku a karoserie je období od jara do podzimu, zejména pak čas před zimou. Jedná se mi o způsob jaký vybrat . Provedeme kompletní ošetření podvozku , karoserie a dutin Vašeho vozidla ochranným nástřikem. Ochranné nástřiky spodků provádíme u osobních, . Nabízím vám ošetření podvozku , karoserie a dutin vašeho vozu značkovými přípravky s praxí více jak 25let.


Leto je na ošetrovanie dutín z viacerých dôvodov navhodnejšie obdobie. Dutiny dělám buď ohřátym. Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, co si myslíte o nástřiku spodku vozidla a vystříkání dutin na moderním automobilu-Škoda Fabia.


Protoze aspon podle me neni ochrana podvozku jen kuli soli a vode, ale take kuli. Od feliciie výš už dodatečný nástřik dutin nemá význam. Jak nástřik podvozku probíhá : Demontujeme plastové kryty. Cena nástřiku včetně dutin se . Kompletní antikorozní nástřik a ochrana dutin osobních vozidel, SUV a . Naše firma má dlouholetou zkušenost s nástřikem podvozku a dutin výrobkem Švýcarské.


Vůz si připravíme, umyjeme, ošetříme a při předání nástřik ukazkově. Nabízíme kompletní řešení koroze, ochranu podvozku a dutin Vašeho vozidla. Aplikaci provádíme nátěrem, oproti nástřiku se ochranná hmota důkladně . Poté se provede ochranný nástřik podvozku s dostatečným množstvím materiálu.


Chemické ošetření podvozku a dutin prodlužuje životnost spodní karoserie a celého automobilu. Aplikací nástřiku vytvoříme tenký, ale účinný . Na dotaz „ nástřik dutin “ jsme našli:. Chcete-li aby Vám vůz dlouho sloužil, doporučujeme jednou ročně nechat nástřik podvozku a ošetření dutin provést.


Zavolejte nám, rádi Vám poskytneme bližší . Podvozek a dutiny většiny nových aut už jsou dobře ošetřeny, i když jak vyplývá ze zkušeností je . Montáž autorádií, zamykacího zařízení, elektr. Sídlo firmy autoservis JR najdete ve městě Havířov v části Prostřední Suchá. Zabraňte korozi Vašeho automobilu,nechte si nastříkat podvozek a dutiny automobilu.


Provádíme profesionální nástřiky podvozku a konzervace dutin aut. Nabízíme Vám ucelený program jak předejít případné korozi, poradenství . Chtel sem se zeptat jestli pri nastriku prahu a dutin je rozdil mezi sprejem a pistoli ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...