pátek 23. srpna 2019

Zatmavovací folie na auto

Tónování autoskel pomocí zatmavovacích fólií na autoskla. Pomocí tónování získá Vaše auto nový moderní vzhled a zároveň ho ochrání před UV paprsky. Na první pohled vypadají všechny folie na auto skla stejně.


Značkové zatmavovací fólie na autoskla mají své výhody. Po sloupnutí fólie obvykle zůstanou na povrchu zbytky lepidla.

Po odstranění původních polepů si u nás můžete auto nechat rovnou polepit třeba novou 3D . V této sekci naleznete veškeré fólie , kterými lze zatmavit okna. Naši zákazníci používají fólie především na zadní okna, kde docílí malé propustnosti slunce kvůli. Zatmavovací fólie se nejčastěji lepí na zadní okna automobilu. Zastínění se využívá především pro děti, mají pak větší komfort při delších cestách. Na auto lze také aplikovat matné, lesklé nebo 3D folie.


Unsubscribe from autojakonove? Video berte jen jako důkaz, že když má něco perfektně vypadat, musí se tomu věnovat čas a musí se to umět.

Fólie na auto nebo také auto folie zde najdete na polepení auto skel i celé. Profesionální tónování skel na počkání, bezpečnostní autofolie a ochranné fólie na auto proti poškrábání laku vozu. Specialisté na autofólie, bezpečnostní fólie , protisluneční fólie a změna barvy vozu.


Zajímají vás ceny tónování auto skel, které ochrání interiér vašeho vozu před sluncem a. Přesná cena závisí na typu vozu a požadovaném typu fólie. Například zatmavovací fólie s hodnotou propustí jen světla, které na ní dopadá. Jaké fólie používáme na tónování autoskel? Polepy aut autofoliemi, 3D folie , tónování autoskel a tónování světel bez.


D fólie neboli car wrapping), aplikaci ochranných fólií na karoserii, keramickou . Používáme značkové folie. Tyto stránky používají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. SAMOLEPKA NA AUTO Dravec na sklo 0levá (- černá) SAMOLEPKY NA ZEĎ . Bezpečnostní, neprůhledná, protisluneční zabarvená fólie , Infrasol, SDI fólie ,. Vás na internetových stránkách naší firmy.


Schválené typy auto fólií. OkenNí fólie Vylepšují celkový vzhled vozidla a komfort v interiéru.

Pokud je pro vás důležitá kvalita. Instalujeme a prodáváme autofólie, bezpečnostní fólie , protisluneční, zrcadlové, reflexní a termoizolanční fólie , fólie na okna, fólie na sklo a auto. Kvalita této technologie auto -polepu je srovnatelná s lakem. Fólie se dá aplikovat na celé vozidlo nebo jen na namahané části vozidla jako například kapota, . Zobrazit produkty pro automobilový průmysl . Jiné, než zatmavovací fólie ? Pro polepy karoserií, neexistuje žádné nařízení, ale pokud je auto významně polepeno, je nutné zapsat tuto úpravu do technického . Montáž, demontáž , prodej fólie na auto.


Provozovatel pobočky je Autofolie Praha s. Zabýváme se celopolepy aut, tónováním autoskel, reklamou, bezpečnostními, protislunečními a dekorativními fóliemi, designem a zakázkovým tuningem. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny. D Carbon fólie samolepicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...