pátek 30. srpna 2019

Vymena skla ipad air

Vymena skla ipad air

Máte na svém Ipadu Air prasklé sklo na LC display však funguje a nezobrazuje žádné pruhy ani podobné vady ? Vyplatí se ještě provést opravu? Rozbité sklo iPad je časově náročné ale není nemožné. Retina displejem, tento návod lze však aplikovat i na předchozí iPad mini.


Výměna dotykoveho skla na nejnovějším iPadu. Rychle, kvalitně a se zárukou. Výměnu krytu nebo skla iPad naši odborníky provádějí během hodiny. V našem servisním centru v. Výměnu skla (touchscreenu) na jakémkoliv typu iPadu provádíme na počkání maximálně do minut.


Zdravím Vás, už jste někdo zkoušel vyměnit sklo svépomocí na iPadu mini ? Já se na to chystám tento měsíc až dorazí z číny. Sehnal jsem skoro zadarmo iPad. Výhodnější a levnější výměna dotykové plochy se sklem s využitím Vašeho starého LCD displeje. Tvrzené sklo Vám již přijde přilepené, proto se nemusíte obávat jeho instalace.


Ke každé opravě sleva na ochranné sklo. Apple iPad mini dotykové sklo Apple iPad. V takových případech stačí vyměnit displej či dotykové sklo. VÝMĚNA DOTYKOVÉHO SKLA APPLE iPAD AIR. Dotykové sklo je dodáváno včetně home buttonu, takže je výměna jednoduší a . Používáme výhradně originální náhradní díly nebo certifikované díly nejvyšší jakosti.


Neúčtujeme si cenu poštovného. Po opravě odesíláme zpět v případů . Pokud svůj nový iPad mini rozbijete tak nešťastně, že se vám jeho. Předcházet jí přitom můžete tvrzenými skly v hodnotě několika stokorun.


Sklo obsahuje oboustranné lepící proužky, pro . Uvedená cena je za náhradní díl i profesionální výměnu. Stačí dokončit objednávku a naši technici Vás . Profylaxe zařízení po zásahu tekutinou (dle rozsahu). Pad Air - výměna LCD displeje vč. Tímto kompletem se výměna.


Výmena dotykového skla , €. Upadl Vám Váš telefon či tablet na zem a rozbil se displej ? Tmavá obrazovka, rozlité barvy, nefunkční dotyk, nebo tzv. Nenašel jsem v ceníku tento model. Pokud to opravujete jaká je cena za výměnu prasklého skla ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...