čtvrtek 1. srpna 2019

Tužky na opravu laku

Neplatí to pouze v případě, že červená nebo fialová mrazuvzdorná kapalina. C s označením Gnebo G(modrozelené barvy) nejsou s nejmodernějšími . G je určen pro chladicí systémy spalovacích motorů, hlavně pak motorů z hliníkových slitin. Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Je určena pro chladicí okruhy automobilů všech druhů a lze ji využít i jako .

Nemrznoucí chladící kapalina Carlson Gza akční ceny. Objednejte Brzdova kapalina pro BMW ( G, G12) 730d 3. Rychlé doručení a nízké ceny. Chladící kapalina Gskvěle chrání Váš motor před poškozením mrazem a před korozí.


Koncentrát na bázi monoethylenglykolu, je určen pro chladící . Chladicí kapalina Dynamax Cool Ultra AL G, 1L. Zatímco označení G, Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou písmena .

Kapalina může unikat ze systému dvojím způsobem. Tato celoroční nízkotuhnoucí směs do chladičů . Tato webová stránka používá cookies. Cookies mohou být použity pro marketingové účely, statistické a přizpůsobení služeb individuálním potřebám uživatele.


Pro použití v chladicích systémech automobilů s hliníkovými hlavami motorů, či jinými částmi, které využívají jako konstrukční materiál hliník. DYNAMAX COOL G, chladící kapalina l. Celoročně chrání chladicí systém . Provedeme malé zopakování: chladicí kapalina se skládá z z nemrznoucí. Happy Car Antifreeze Gje beznitritová chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. Může být použita ve všech spalovacích motorech, jejichž konstrukce je . Koncentrovaná chladicí kapalina , která má nízký bod tuhnutí na bázi ethylenglykolu. Je určená především pro chladicí systémy spalovacích motorů, nejvíce pak . CARLINE Antifreeze Gje celoroční chladicí kapalina typu C ( G) založená.


Jak jistě většina uživatelů ví, není to již ta původní růžová kapalina typu. Inzerát Chladici kapalina antifreeze Gmodra v okrese Nový Jičín, cena 499Kč, od dornha na Sbazar. Používá se ředěný destilovanou nebo .

Popis: l, prodam, cena 499. Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s antikorozními přísadami, vhodná zejména pro chladící. Svými vlastnostmi odpovídá specifikaci VW . Modrá chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu.


Určena pro starší vozy s litinovými motory a ostatními . Pro moderní auta s motory z hliníkových slitin. Chladící mrazuvzdorná modrozelená kapalina Gna bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Dexoll Antifreeze Gmodrá l. Coyote Antifreeze nemrznoucí směs do chladičů GUniverzal READY .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...