pondělí 5. srpna 2019

Pneuservis praha 13

Jste z Prahy a okolí a dosud jste nenašli pneuservis, který by splňoval vaše nároky a požadavky? Pneuservis ContiTrade Services s. Při příjezdu po Jeremiášově ulici směrem ke křižovatce Bílý. Potřebujete přezout pneu nebo opravit pneu? Oficiální stránka CarSystem s.

Největší katalog pneuservisů v Praha přehledně v jednotném seznamu. Hlavní město Praha Praha váš nejbližší pneuservis. V našem pneuservisu Vám bez problémů přezujeme i pneumatiky velkých rozměrů včetně.


Nejlevnější pneuservis Praha je součástí naší autopůjčovny. Přezouváme jak ocelové, tak alu ráfky rozměrů –palců. Spolehlivé doručení po Praze - TOMKET EXPRES.


Přepravujeme stroje, odvážíme suť a jiné materiály.

Vyberte si z 1firem a institucí na idatabaze. Prodej a montáž pneumatik a. Výměna pneumatik “-15“. Specializujeme se na přezutí pneu, výměnu kol a jejich uskladnění. Online dimenze prodeje pneumatik. Auto- pneu-servis Jenda s. Nerozhoduje, Premiový, Stře Ekonomi, Budget, Protektor.


Kompletní pneuservis v Praze Motole nabízí služby. Stodůlky, Praha , Praha. Nabízíme prodej pneumatik a následné přezutí bez dalších starostí! Objednejte se na STK nebo služby pneuservisu. Příprava a zajištění STK.


Náš pneuservis provádí komplexní servisní práce na pneumatikách auto, moto, stavební a. R , 66-, 79-, 86-, 69-. Barum, Continental , HANKOOK, HIFLY.

Otevírací doba: Po - Pá: 7:- 16:hodin. Rychloservis, autoservis, pneuservis , ruční mytí aut, autopůjčovna. Kolín, Mobilní pneuservis , Pardubice - Doubravice, Praha - Dolní Měcholupy, Praha - Strašnice, Strakonice, Žatec. Hledáte kvalitní pneuservis v blízkosti města Plzeň, kde Vám pneumatiky nejen vymění, ale i prověří Vaše disky.


Provozovatel – autoservis, pneuservis. Osobní automobil, alu a plechové disky, 1 1 1 1 1 22. A, Montáž pneu na ocelové disky velikosti a 1 69.


UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ! PŘEZUTÍ VAŠEHO VOZU JIŽ OD 40-Kč vč DPH A VYVÁŽENÍ. KOLA plechové disky a - 40- ALU disky - 50-. AUTO- PNEU servis KOFI, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...