čtvrtek 8. srpna 2019

Pneuservis frýdek místek

Požadavky na kvalitu řízení lze splnit nastavením geometrie kol. Seřízení geometrie kol zaručuje, že všechny pneumatiky jsou rovnoběžné se směrem jízdy. Excentrické šrouby pro seřízení geometrie , Cena: 6Kč, Lokalita: Brno. Zaízení pro m ení geometrie kol.


Bakaláská práce se zabývá. Kartouzské tržnice naproti.

Měření včetně seřízení 8Kč bez DPH . Kromě komfortu jízdy a bezpečnosti řízení, správně seřízená geometrie podvozku ušetří i náklady na . Laserová geometrie kol v Brně již od 8Kč! Naprosto přesné seřízení geometrie náprav zvyšuje stabilitu vozu, prodlužuje životnost pneumatik a snižuje . Volant rovně, auto drží a to vše za 4Kč. A ještě jsme dobře pokecali.


Prostě stará dobrá škola. Akreditované školení pro DVPP Č. Přemeření osobní vozy, 30- Kč.

Přeměření dodávky, SUV, MPV, 40- Kč. Osobní – seřízení přední nápravy, 50- Kč. Pozor na sbíhavá kola: Profesionální měření a seřízení geometrie kol vašeho vozu. Naše firma zajišťuje měření a seřízení geometrie kol osobních automobilů a kontrolu stavu nápravy. Provádíme měření a seřízení geometrie náprav osobních a lehkých.


Prodej a výměna provozních kapalin. Naše autoopravna se specializuje na seřizování geometrie kol ( geometrie náprav, sbíhavost kol). Kontrola a výměna brzdové kapaliny.


Doporučujeme kontrolu geometrie minimálně při přezouvání na zimní a letní kola ,. Mít dobře seřízenou geometrii se tedy rozhodně vyplatí, předejde celé řadě . Správné seřízení geometrie náprav vám zajistí kromě komfortu jízdy a . Geometrie náprav zahrnuje kontrolu a seřízení sbíhavosti kol, předsazení kol, odklon, záklon, příklon, . Nechcete vyhodit nové pneumatiky už po jedné sezóně? Obraťte se na nás a nechte si provést seřízení geometrie. Nechte si u nás přezout . Přijeďte na seřízení sbíhavosti a náklonu kol.


D geometrie kol je nejmodernější a zároveň nejpřesnější systém na seřízení sbíhavosti kol a správného. Brno , výměna brzdové kapaliny.

Tvorba webových stránek Brno. Nabízíme kontrolu a seřízení geometrie kol pomocí profesionálního zařízení na měření geometrie TM WA .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...