pondělí 26. října 2015

Alma pneu olomouc

Nabízíme vám ruční vysokotlaké mytí aut v naší nové myčce vozidel v Poličné u Valašského Meziříčí. Vybrat si můžete mezi dvěma mycími boxy. Vytvořili jsme tolik programů, aby vyhověl každému. Dopřejte svému autu jenom to nejlepší, od přemytí přes voskování až k závěrečnému oplachu.


Alma pneu olomouc

PŘI NADMĚRNÉM ZNEČIŠTĚNÍ PŘÍPLATEK AŽ. NABÍZÍME DÁRKOVÉ POUKAZY KE VŠEM NAŠIM SLUŽBÁM. Všechny ceny jsou uvedeny s DPH. Používejte desetinnou tečku: “ “ Závady jsou hodnotami navrženými, získanými během výzkumu nebo.


Pokud jsou uvedeny ceny , druhá cena je pro osobní vozidla s více jak místy, užitková vozidla a SUV. Z výsledných průměrných hodnot, kdy cena automatické mycí linky je. Ruční mytí osobních aut v areálu Třineckých železáren, a. Ušetřete na mytí vozidla při zachování dokonalého výsledku.


U nás zaplatíte méně než polovinu ceny kartáčových myček. Samoobslužná bezkontaktní myčka automobilů v Táboře. Cena mytí již od 1- Kč.


Při opláchnutí auta dochází k polymerizaci vosku, přičemž vosk, který . Královské čištění - Poskytujeme ruční mytí aut podle Vašich představ! Kompletní ceník čištění Vašeho vozu od základu po luxusní mytí. Orientační doba, 1min. Zvyšte prodejní cenu svého vozu.


Věnujeme mu důkladnou péči, abychom zvýšili jeho . Dárek v podobě umytého auta určitě potěší! Bezkontaktní mytí aut je nejmodernější způsob mytí vozidel, při kterém není. Provoz myčky se stanovišti je prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Myčka využívá technologii CW Tech obohacenou o systém reverzní osmózy. To vše s láskou, nadšením a hlavně za rozumnou cenu.


Ceny žetonů najdete v CENÍKU. Službu Bezdotykové mytí aut Beroun provozuje DiBO EAST s. Pro automobily našich zákazníků máme čerpací stanice vybavené myčkami nejnovější generace. Moderní mycí technologie hýčkají povrch automobilů a jsou. PŘIJMEME OBSLUHU PRO NAŠI MYČKU (mycí centrum Dejvice). Vlastnosti naší bezkontaktní myčky.


Při pravidelném dobíjení platí zvýhodněné ceny. Trutnově na ulici Za Cihelnou. Provozovatel myčky není odpovědný za škody vzniklé v důsledku mytí:. Wellness hotel Step Hlavní menu. Jsme specialisté na ruční mytí aut.


Po Praze a okolí přijedeme a. Stacionární myčka v Obchodním centru DBK. Naše prvotřídní bezkontaktní myčka je vám v Litvínově k dispozici nonstop. POZOR akční cena základního programu mytí Kč 9-.


Tuto službu nabízíme po předchozím objednání. Výhodou ručního mytí je možnost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...