středa 21. října 2015

Pneubazar havířov

Auta a veškerý servis s nimi spojený jsou nejen naší prací, ale zároveň i koníčkem. Provádíme mechanické opravy osobních a dodávkových vozidel všech značek. Dále nabízíme prodej náhradních dílů a servis klimatizací.


Hledáte spolehlivý autoservis v Havířově? Svěřte své auto do naší péče.

Zajišťujeme mechanické opravy, pneuservis , tónování autoskel i ruční mytí aut. Prodej-pneumatiky: - nové i protektory. Zajištění, zprostředkování: - protektorování pneumatik.


Vyber, AUDI, BMW, CITROËN, DACIA, FIAT. Sledujte nás i na facebooku ! Tak jako ve většině evropských zemí platí i na rakouských. E, Stacionární pneuservis nákladní, osobní, agro a EM Mobilní pneuservis nákladní, agro a EM.

Jaké služby nabízí pneuservis. Proč si vybrat profesionální pneuservis. Naše služby zahrnují i pneuservis , publikujeme také testy pneumatik. Tisíce spokojených zákazníků potvrzuje, že svou práci děláme poctivě a za nejlepší ceny.


Příště otevřeno - dne 10. Distribuční sklad motopneu. Nabízíme Rychloservis- mobilní pneuservis. Specializujeme se na přezutí a výměnu pneumatik, . Nakupovat za nejnižší cenu?


Pokud provozujete pneuservis získáte u nás velkoobchodní výhody. PNEUSERVIS Pilecki Michal. Potřebujete okamžitě spolehlivý pneuservis , ale nevíte, jaký si vybrat? Nezoufejte , vybrali jsme pro Vás ten nejlepší pneuservis ve Vašem městě.


Karviná - Ráj Autocentrum Karviná spol. Automechanik, technické práce v autoservisu. Drobná údržba: -plnění a dezinfekce klimatizací, -výměna .

Autá sú naša vášeň a preto vieme, že starať o auto sa . Jedná se o budovu, kterou . Autoservis a pneuservis Sviadnov jsme let v oboru. Pátý zvedák je čtyřsloupový pro těžší vozidla. Základem autoservisu je diagnostika. Autochodura - půjčovna aut, autoservis, pneuservis ,renovace naprav,repase naprav,opravy naprav,peugeot,citroen,renault.


Pneuservis Milan Jásek (mladší).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...